utorok, 14 august 2018 15:16

Prvé podujatia občianskeho združenia Otvor dvor v rámci projektu Verejné priestory naživo

Napísal(a) R. Kovács
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Občianske združenie OTVOR DVOR realizuje s podporou Európskeho sociálneho fondu prostredníctvom Operačného programu Efektívna verejná správa projekt „Verejné priestory naživo“. Od augusta 2018 do novembra 2019 budeme realizovať pre verejnosť prednášky, diskusie, workshopy a infodni, týkajúce sa verejného života v meste, a to za účasti odborníkov na jednotlivé témy. Štruktúra pr ojektu vychádza z predpokladu súčasnej slabej aktivity obyvateľov vo verejnom priestore mesta a nízkej informovanosti o možnostiach jeho skvalitňovania a jeho prepojenia na kvalitu a odbornú zdatnosť vedenia samosprávy. Z toho dôvodu sú prednášky, diskusie a workshopy usporiadané tak, aby ich účastníci dostali možnosť získať dostatok relevantných informácií, možnosť zosieťovať sa,

2018 08 22 plagat VPN augustinformovane sa rozhodovať pri voľbách a následne spoločne pod odborným vedením pripraviť a zrealizovať intervencie do verejného priestoru mesta. Zároveň špeciálnou pozornosťou venovanou prvovoličom chceme dosiahnuť ich zapojenie do pretvárania verejného priestoru samosprávy ako rovnocenných partnerov s ostatnými skupinami obyvateľov.

Tieto augustové podujatia sú prvé v rámci projektu Verejné priestory naživo (VPN), v septembri budú nasledovať ďalšie podujatia zamerané na politologické a ekonomické témy.

Rado Kovács

za OZ Otvor dvor

 

 

Čítať 1398 krát Naposledy zmenené utorok, 14 august 2018 15:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!