Vytlačiť túto stránku
pondelok, 10 jún 2019 13:20

Predstavujeme najlepšie príspevky na stránke Maj Gemer v mesiaci máj 2019 Doporučený

Napísal(a) MG -od-
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Naši návštevníci pozorne sledujú ponúknuté príspevky, ktoré obohacujú spravodajstvo z Gemera na internetovej sieti. Všímame si preto našich prispievateľov, aby sme podľa toho, koľko návštevníkov si prečíta zaujímavý príspevok z regiónu, približne ocenili jeho kvalitu i pohotovosť. Aj v sledovanom mesiaci máj nám náš program vyhodnotil, ktorý titul prilákal najviac návštevníkov. Bol som milo prekvapený, že najviac kliknutí mal, hoci bol so smutným obsahom, redakčný článok s titulkom: Zomrel Ján Valentík, výrazná herecká postava Gemera. Aj podľa toho vidieť, akú hlbokú stopu medzi kultúrnou obcou Gemera zanechal tento herec, rodák z Tisovca, keď si túto informáciu stihlo prečítať tohto roku rekordný počet čitateľov. Vzdávame Jankovi česť aj týmto spôsobom.

Na druhom mieste sa umiestnil článok pani Danky Červenákovej z Gemerskej Polomy – Mária Antalová, predsedníčka MO Matice slovenskej v Gemerskej Polome a jej vzťah ku knihám a osobnostiam. Tretí v poradí hodnotíme článok: V Muráni oslávili 130. výročie založenia dobrovoľného hasičského zboru, ktorý sme dostali od starostu obce Romana Goldschmidta. Štvrté miesto patrí príspevku Jánošík na Vepri už po ôsmykrát, ku ktorému podklady redakcii poskytla Stanislava Zvarová. Piatym hodnoteným príspevkom bol príspevok Juraja Genčanského z Revúcej – Slávnosť vďaky za oslobodenie spod fašizmu v Revúcej, ktorý v ňom priblížil oslavy 74. výročia oslobodenia mesta.

Dúfam, že naši prispievatelia si naďalej udržia kvalitu svojich článkov, ktorými obohacujú informačný potenciál nášho Gemera aj prostredníctvom stránky Maj Gemer. Ukazujú príklad aj ostatným, ktorí sa ešte nerozhodli prispieť zaujímavosťou zo svojho bydliska, či okolia, aby takto priblížili to, čo im je najbližšie i najmilšie a je vhodné opísať to aj iným našim návštevníkom.

Maj Gemer -od-

 

Čítať 1141 krát Naposledy zmenené pondelok, 10 jún 2019 13:54