Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 05 september 2019 19:19

Program kina Apollo v Rožňave na september 2019 Doporučený

Napísal(a) A. Kleinová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Nielen pre fanúšikov klasického kina, ale aj pre tých, ktorí si radi pozrú dobré filmy aj v inom prostredí uverejňujeme program kina Apollo v Rožňave na Hvezdárni Gemerského osvetového strediska, ktoré v septembri premieta filmy večer pod hviezdnou oblohou. Úplná romantika, najmä ak je teplý večer a obloha plná blikajúcich svetov. Nie je to program na každý deň, ale iba ako štvrtkové kino a jeden v mesiaci nedeľný ako rodinné predstavenie. Snáď si prídete pozrieť aj tie, ktoré máte pred sebou.

5. september od 19.00 ŠTVRTKOVÉ KINO

Všetci to vedia

Dráma Španielsko 2018 132 min. MP15 3€

Najslávnejší filmový pár súčasnosti Penélope Cruz a Javier Bardem exceluje v hlavných úlohách dávnych milencov, medzi ktorými to nikdy neprestalo iskriť. Záhadné zmiznutie jedného z hostí počas bujarej svadobnej oslavy odhalí mnohé rodinné tajomstvá. Temperamentný psychologický thriller dvojnásobného držiteľa Oscara, scenáristu a režiséra Asghara Farhadi.


12. september od 19.00 ŠTVRTKOVÉ KINO

Teroristka

Komédia, dráma Česko 2019 95 min. MP12 3€

Hrajú: Iva Janžurová, Martin Hofmann, Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška, Eva Holubová, Kristína Svarinská

Plejáda hereckých osobností, excelentný výkon Ivy Janžurovej, slušná porcia humoru, množstvo dramatických momentov a záver v ktorom sa potvrdí, že v jednote je sila. V množstve scén hodných absurdnej čiernej komédie sa objavuje aj myšlienka sociálnej drámy, no hlavným posolstvom filmu je boj za spravodlivosť a morálku.

 

26. september od 19.00 ŠTVRTKOVÉ KINO

Kto je ďalší?

Dráma Slovensko 2019 90 min. MP12 3€

Nový slovenský film režiséra a scenáristu Mira Drobného je inšpirovaný tromi skutočnými príbehmi zo Slovenska, Ruska a Kanady s témami kyberšikany, selfiemánie a sexuálneho zneužívania. Osudy hlavných hrdinov zmenil internet a priviedol ich až na hranicu života a smrti. Film má od svojho vzniku na konte už 15 ocenení z festivalov, hudobne sa na ňom podieľali speváčka Celeste Buckingham, slovenská raperka Aless Caparelli, britský spevák Liam Adams a americká hviezda Demi Lovato.

29. september od 16.00 RODINNÁ NEDEĽA

Smelé mačiatko

Animovaný Čína 2018 89 min. MP 2€

Nezbedné mačiatko Klbko sa rado díva na svet z okna svojho domova a sníva o tom, že raz spozná všetko neznáme tam vonku. Vďaka svojej vynaliezavosti sa mu podarí zostrojiť skutočnú lietajúcu raketu, na ktorej sa vyberie hľadať bájny Mačací raj. Otec Fúzik spolu s novou parťáčkou Arou sa ho okamžite vydáva hľadať.

Príbeh o sile lásky otca k svojmu synovi plný dobrodružstiev a nových priateľstiev chytí za srdce nielen všetkých milovníkov mačiek!

 

info: fb.me/kino.apollo.roznava

A. Kleinová, , 0905 919 431

 

Čítať 1216 krát Naposledy zmenené štvrtok, 05 september 2019 20:31