Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 04 november 2021 13:23

Pozývame vás na IX. členskú výstavu fotografií Fotoklubu Pix-XL Doporučený

Napísal(a) T. Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja Vás pozývajú v rámci Mesiaca fotografie v piatok 5.11.2021 o 17:00 hod. na vernisáž fotografickej výstavy pod názvom IX. členská výstava Fotoklubu Pix-XL do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č.3.
November je už tradične od roku 2010 v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave venovaný fotografiám. „Výnimkou bol len minulý rok 2020, keď z dôvodu pandémie bola knižnica počas októbra a novembra zatvorená a ani posledný mesiac v roku nebol istý, či sa verejnosť dostane do priestorov,“ povedala riaditeľka knižnice Iveta Kyselová.

„Hoci toto obdobie nebolo a nie je ľahké v žiadnej oblasti života, našej fotografickej vášni sme sa nevzdali, fotografovali a tvorili sme, ako sa len dalo a príležitostne vystavovali,“ povedala Andrea Gibasová, členka Fotoklubu Pix-XL. „Počas tohto obdobia sa uskutočnili autorské výstavy členov klubu - Reflexie, V opojení, Viadukt, Dobré ráno. V súčasnosti sú k dispozícii dve výstavy Žena a Monochrom –ia (viac na FB Pix – XL Fotoklub Rožňava). Výnimočnou bola pre nás naša spoločná výstava X rokov fotoklubu Pix – XL,“ dodala Gibasová.

Mesiac fotografie bude rovnako, ako tie predchádzajúce, výnimočný novinkami i kvalitou prezentovaných diel jednotlivých členov fotoklubu. Pozývame Vás na výstavu fotografi „IX. členskú výstavu Fotoklubu Pix-XL“, ktorej vernisáž sa bude konať v piatok 5.11.2021 o 17:00 hod. v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3. Podujatie sa uskutoční v súlade s aktuálne platnými protipandemickými opatreniami. Výstava potrvá do 31.12.2021 a pre širokú verejnosť bude prístupná počas výpožičných hodín knižnice. 

Tatiana Bachňáková

Čítať 833 krát Naposledy zmenené štvrtok, 04 november 2021 14:08