×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/driencany/zlate
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/driencany/zlate
Vytlačiť túto stránku
pondelok, 14 apríl 2014 17:45

Zo Žiaru nad Hronom do Bratislavy ide aj sedem súťažných neprofesionálnych filmov z Gemera-Malohontu

Napísal(a) Peter Poboček
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

zh cineama 05aPohronské osvetové stredisko a Krajská hvezdáreň Maximiliána Hella v Žiari nad Hronom usporiadali 12.4 2014 krajskú súťažnú prehliadku filmovej neprofesionálnej tvorby. Odborná porota v zložení Doc. MgA. Marcela Plítková, Mgr. Roman Varga, Bc. Martin Károly hodnotila 40 filmov z 3 súťažných skupín - do 16 rokov, do 21 rokov a nad 21 rokov v katagóriách - dokument, reportáž, hraný film, animovaný film, experiment, videoklip. Krajskej súťažnej prehliadky sa zúčastnili aj autori z regiónu Gemera, ktorí získali na spolu 7 ocenení a ich filmy postúpili na celoslovenskú filmovú prehladku do Bratislavy. 
Súťažné filmy boli rozdelené do 4 premietacích blokov v celkovom trvaní 278 minút. Pred vyhodnotením bol rozborový seminár s odbornou porotou. Krajská filmová prehliadka splnila svoje poslanie. 

Čítať 1877 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:08