Vytlačiť túto stránku
utorok, 14 november 2017 15:03

Revúcky tanečný parket o pohár viceprimátora mesta Revúca

Napísal(a) TŠ Happy Dance Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V nedeľu 5.11.2017 sa premenila telocvičňa Strednej odbornej školy v Revúcej už po druhýkrát na tanečný parket pre „malých i veľkých“ tanečníkov v štandardných a latinsko-amerických tancoch. Súťaž sa niesla pod názov Revúcky tanečný parket o pohár viceprimátora mesta Revúca, ktorú uskutočnilo TŠ HAPPY DANCE Revúca v spolupráci s TŠ SCHWARTZ TANZ Rožňava. Svoj talent a plné nasadenie v súťaži ukázalo 107 párov z tanečných klubov z celého Slovenska, ale aj z Poľska i Maďarska.

Súťažilo sa v 12 kategóriách od detí, juniorov až po dospelých. Krásne róby, ich precízne tancovanie a ladný krok dokázali v divákoch vyvolať umelecký zážitok, čo patrične ocenili potleskom. Na odbornú stránku tanca dohliadalo 11 porotcov, ktorí udeľovali tanečným párom body i známky.

Mesto Revúcu reprezentovali Tomáš Buchta a Lea Sviežená, Ján Theodore Beneš a Tamara Egedová. Konkurencia bola veľmi veľká, no nie každý mohol zvíťaziť. Nesmiernu radosť nám urobil tanečný pár Ján Theodore Beneš a Tamara Egedová, ktorí obsadili finálové 3. miesto v kategórii Deti I E, Tomáš Buchta a Lea Sviežená, ktorí obsadili finálové 5. miesto v štandardných tancoch v kategórii Junior II D a finálové 5. miesto v kategórii Dospelí D.

Tanečné štúdio Happy Dance by chcelo veľmi pekne poďakovať sponzorom JUDr. Andrejovi Dankovi, Stefe, s. r. o., SMZ Jelšava, a. s., Komateq, a. s., Mestské lesy, s. r. o., Kontur & partner, s. r. o., Martinovi Pribolovi, ktorí prispeli k zrealizovaniu tejto peknej akcie. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník Revúckeho tanečného parketu 2018.

TŠ Happy Dance Revúca

 

Čítať 1718 krát Naposledy zmenené štvrtok, 23 november 2017 09:00