piatok, 09 november 2018 14:09

Príspevok siedmej členskej výstavy rožňavského Fotoklubu Pix-XL k Mesiacu fotografie Doporučený

Napísal(a) T. Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja Vás pozývajú v rámci Mesiaca fotografie v piatok 9.11.2017 o 17:00 hod. na vernisáž fotografickej výstavy pod názvom VII. členská výstava Fotoklubu Pix-XL do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3. Už po 28-krát patrí mesiac november vo veľkých mestách po celej Európe Mesiacu fotografie. VII. členská výstava rožňavského Fotoklubu Pix-XL chce prispieť do množstva spomínaných výstav, chce patriť do veľkej rodiny fotografov a dať najavo, že ani malé mesto nezaháľa.

„Rožňavský Fotoklub Pix-XL mal od začiatku roka bohatú činnosť. Už tradične svojimi fotografiami obohacuje atmosféru na rôznych miestach mesta, ale aj v rôznych iných mestách,“ rv pix stefan kesi 2arozhovoril sa Štefan Kesi a skromne dodal: „Od tridsiatej klubovej výstavy v cukrárni, cez sťahovanie nášho „klubovania“ a vystavovania do Čajovne, cez tradičnú fotosúťaž AMFO a úspech členov na krajskom kole a „porotcovanie“, cez zahraničné výstavy Rokycanské koryto (ČR), Svatohorské schody (Příbram - ČR) ), Miskolc (HU), s trojdňovou zastávkou na klubovom letnom workshope Návrat ku koreňom - olejotlač, s pokračovaním cez Galériu Baníckeho múzea a pre nás dôležitou výstavou Rožňava vo výtvarnej fotografii, až po Sedem statočných novembrových výstav v knižnici. Toto je tohtoročná cesta s fotografiou členov Fotoklubu Pix-XL.“

Technika má dnes veľa limitov. Vyznať sa v tom je dnes zložité a vyžaduje si venovať tomu veľmi veľa svojho času. Veď, môže sa stať, že to, čo ste chceli odfotografovať, bude na obrázku malé, alebo to bude zle vidieť.

Pozývame všetkých záujemcov o fotografovanie, aj tých, ktorí síce nechcú fotiť, ale majú radi umenie, v piatok 9.11.2018 o 17:00 hod. na vernisáž výstavy VII. členská výstava Fotoklubu Pix-XL do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3. Výstava potrvá do 10.12.2018. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková

 

Čítať 1134 krát Naposledy zmenené sobota, 10 november 2018 12:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!