štvrtok, 14 február 2019 14:00

Zochov bál v Revúcej sa vydaril Doporučený

Napísal(a) I.S.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V piatok, 1. februára 2019, keď brány všetkých ostatných škôl v Revúcej ostali zatvorené – veď boli polročné prázdniny, bolo u Zocháčov ako v úli. Chystal sa už štvrtý Zochov bál. Zamestnanci Základnej školy I. B. Zocha pozvali aj tento rok všetkých rodičov a priaznivcov školy na už tradičné podujatie.  O 19 – tej sa v priestoroch nádherne vyzdobenej spoločenskej miestnosti Alfa zišlo 101 účastníkov bálu. Pri vstupe vzácnych hostí vítala riaditeľka školy Mgr. Katarína Krištofová, ktorá 4. Zochov bál aj slávnostným prípitkom otvorila. Hneď na úvod všetkých motivovali tanečníci z tanečného štúdia Happy dance, ktorí predviedli ukážky spoločenských tancov. A potom sa už parket zaplnil účastníkmi bálu. Do tanca hral DJ Dušan Dojčár a okrem hudobnej produkcie stíhal aj fotografovať.

O prísun energie v podobe vynikajúceho menu sa postaralo osvedčené duo – p. Červenáková a p. Drobčová. Aj vďaka nim vládla na bále príjemná atmosféra. Pred polnocou sa zintenzívnil nákup tombolových lístkov a potom už všetci s napätím čakali, či sa na nich usmeje šťastie. Pestré ceny do tomboly venovali sponzori, rodičia i zamestnanci školy, za čo im patrí úprimná vďaka. Odovzdanie poslednej – vlastne prvej - ceny v tombole bolo signálom k započatiu voľnej zábavy. A že sa hostia naozaj dobre bavili, to potvrdzuje fakt, že poslední odchádzali, keď sa už začalo brieždiť.

Zocháči opäť raz dokázali, že v malej škole bije skutočne veľké srdce a že keď sa do niečoho pustia, tak to stojí za to. Za prípravu patrí všetkým obrovské poďakovanie. Štvrtý bál sa stal už len krásnou spomienkou a my všetci sa tešíme a zároveň vás pozývame zasa o rok na piaty.

I.S.

 

Čítať 1451 krát Naposledy zmenené štvrtok, 14 február 2019 14:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!