piatok, 01 marec 2019 20:12

Banícke múzeum v Rožňave aj na YouTube Doporučený

Napísal(a) R. Šimko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

OZ MEDZA a Banícke múzeum v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, dňa 1.3.2019 spoločne uverejnili na svojom YouTube kanáli s názvom Banícke múzeum v Rožňave 17-minútový dokumentárny film s názvom Rožňava Baňa, ktorý okrem historického obsahu a záberov na lokalitu zahŕňa aj príspevky miestnych pamätníkov, ktorí na Rožňava Bani žili alebo pracovali.
Projektový dokumentárny film OZ MEDZA, pôsobiaceho pri Baníckom múzeu v Rožňave, bol jedným z výstupov projektu jeho cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Slovakia Hungary "Spolupráca a vytváranie sietí na ochranu spoločného priemyselného dedičstva "CONIN" 

a premiéru mal koncom novembra 2018 na vernisáži projektovej výstavy Rožňava Baňa – život a práca. Na jeho produkcii pracoval tím zložený z členov združenia a zamestnancov múzea spolu s filmármi a súkromnými osobami z Rožňavy a okolia.

Pevne veríme, že sa vám bude tento dokumentárny film ako aj obsah nášho YouTube kanála, ktorý sa bude časom rozširovať aj o ďalšie videá, páčiť. Preto si nezabudnite zapnúť odber nášho kanála a navštíviť našu Expozíciu baníctva a hutníctva Gemera, ako aj iné expozície, výstavy a podujatia nášho múzea.
Link: https://youtu.be/mx3PPy1gI1s

Róbert Šimko

 

Čítať 1915 krát Naposledy zmenené sobota, 02 marec 2019 17:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!