Vytlačiť túto stránku
piatok, 20 december 2019 10:34

Slávnostný večer v Evanjelickom kostole v Revúcej nás vystúpením speváckeho zboru Quirin úplne pohltil vianočnou atmosférou Doporučený

Napísal(a) Janka Dorčáková
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Milujem tieto chvíle, keď vôňa ihličia, perníkového korenia, ľudskej lásky a vianočného tepla zablúdi hádam do každého srdca. Pokojný slávnostný večer v Evanjelickom kostole v Revúcej nás 19. decembra 2019 úplne pohltil slávnostnou atmosférou. SZ Quirín pri Základnej umeleckej škole v Revúcej pod dirigentskými rukami Jarka Petra a Renátky Brezovskej v spolupráci s cirkevným zborom ECAV v Revúcej spríjemnil predvianočné chvíle svojimi skladbami a koledami. Dona nobis pacem, Láska opravdivá, Biele Vianoce, Daj BOH šťastia tejto zemi, O HOLY NIGHT a Tichá noc zneli počas koncertu celým chrámom. ĎAKUJEMe SZ Quirín, skvelému publiku a všetkým, ktorí pomohli toto slávnostné podujatie, uvedené aj p. primátorom Júliusom Buchtom, zrealizovať.

Každý deň sa dotýkame sŕdc tých druhých. Niekedy rozhovorom, úsmevom, očným kontaktom, alebo spevom. Neustále ovplyvňujeme ľudí okolo nás a naopak, aj my sme ovplyvňovaní. Nielen Vianoce, ale aj celý život by bol určite lepší, keby bolo viac pomoci blížnym, radosti z maličkostí, šťastia druhých a v neposlednom rade úprimnej vďačnosti. Ďakujme za zdravie, domov, rodinu, priateľov aj mesto, v ktorom žijeme. Nežiadajme svet, aby sa zmenil k lepšiemu... začnime ešte dnes u seba. PRAJEME VÁM POKOJNÝ a LÁSKOU NAPLNENÝ VIANOČNÝ ČAS. Prežite ho v zdraví a láske, priatelia! 

Text - Janka Dorčáková
Foto - Peter Poboček

 

Čítať 1887 krát Naposledy zmenené piatok, 20 december 2019 17:20

Galéria obrázkov