pondelok, 17 február 2020 18:12

„Histórie aspoň trocha priblížime bálom Zocha...“ Doporučený

Napísal(a) I.S.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Týmto sloganom sme vítali hostí na piatom Zochovom bále, ktorý sa už tradične konal v priestoroch Mestského domu kultúry v Revúcej 8. februára 2020. Popri náročných povinnostiach spojených s ukončovaním 1. polroka si aj v tomto roku našli pedagogickí zamestnanci našej školy čas a venovali obrovskú energiu príprave plesu, ktorý vznikol s cieľom pripomenúť obyvateľom nášho regiónu život a dielo významného polyhistora PhDr. Ivana Branislava Zocha. Veď kto iný by to mal robiť, ak nie škola, ktorá už 20 rokov hrdo nesie jeho meno. Sme nesmierne radi, že sa nám darí udržiavať vysokú spoločenskú úroveň tohto podujatia, ktoré ponúka priestor na prezentáciu školy, na stretnutia s rodičmi a priaznivcami školy a samozrejme v neposlednom rade na zábavu v príjemnom prostredí.

Výzdobu a prípravu priestorov zabezpečili organizátori plesu, úvodný program spolu s domácimi výrazne oživili tanečníci z tanečného štúdia Happy Dance Revúca, do tanca po celú noc výborne hral DJ Michal Šveco Švonavec, chutné jedlo už tradične zabezpečovali p. Červenáková a p. Drobčová, o zvečnenie nezabudnuteľných okamihov sa postaral p. Rolinec. A tam, kde sa stretne toľko kvalitných ľudí, je hneď záruka, že noc bude pre účastníkov bálu krátka.

Ako mnohé podujatia, ani toto by sa nedalo realizovať bez pomoci a podpory našich vzácnych sponzorov, ktorým sa aj touto cestou chceme úprimne poďakovať. Stali ste sa významnou súčasťou tejto akcie, ktorú naša malá škola s veľkým srdcom pripravila a výťažok z nej použije na skvalitnenie výchovno – vzdelávacieho procesu.

A aj keď s lúčmi vychádzajúceho nedeľného slnka doznela hudba v sále a 5. Zochov bál sa stal minulosťou, vo všetkých účastníkoch zostal pekný pocit z príjemne strávených okamihov, zostali spomienky na krásnu noc. A ešte niečo...

... opäť sme dokázali, že u nás u Zocháčov to žije nielen na vyučovaní. Že v tejto škole je jeden úžasný tím, ktorý vie zdolať malé i veľké prekážky, že pre svojich žiakov chce stále viac. Sme presvedčení, že našim žiakom nestačí len sprostredkovať vedomosti, že nestačí len vzdelávať, ale že musíme ukazovať, ako prekonávať nástrahy, ako zvládnuť úskalia obyčajného života, že im musíme byť vzorom a inšpiráciou.
A ak neveríte, príďte sa presvedčiť ... lebo už o rok bude ďalší Zochov bál. 

I. S.

 

Čítať 1365 krát Naposledy zmenené pondelok, 17 február 2020 18:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!