Vytlačiť túto stránku
streda, 01 jún 2022 15:34

Pozvanie do Tisovca na 7. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky neprofesionálneho divadla mladých FEDIM Doporučený

Napísal(a) D. Kišáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Srdečne Vás pozývame na 7. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky neprofesionálneho divadla mladých FEDIM, ktorá sa uskutoční v Mestskom kultúrnom stredisku v Tisovci tento víkend, v termíne 3. – 5. júna 2022.
Celoštátna postupová súťaž a prehliadka neprofesionálneho divadla mladých FEDIM je vrcholným podujatím svojho druhu na Slovensku. Je určená mládeži od 15 do 26 rokov. FEDIM – FEstival DIvadla Mladých sa v Tisovci koná od roku 2014. Cieľom súťaže je podpora, rozvoj zručností, umelecko-odborný rast, prezentovanie a konfrontácia umeleckej úrovne a výsledkov činnosti mládežníckych divadelných súborov. (zdroj nocka.sk)

tis fedim 2022

Súčasťou divadelného festivalu sú rozborové semináre a workshopy pre účastníkov, FEDIM Klub a sprievodné výstavy: Storočie divadla a FEDIM vo fotografii.

Vyhlasovateľom a odborným garantom je Národné osvetové centrum Bratislava, hlavným organizátorom Gemersko-malohontské osvetové stredisko, kultúrna inštitúcia Banskobystrického samosprávneho kraja v spolupráci s Mestom Tisovec a OZ TisArt.

 

Prehliadku z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Projekt je spolufinancovaný Národným osvetovým centrom Bratislava.

Realizáciu prehliadky finančne podporil Banskobystrický samosprávny kraj.

 

 

Mgr. Darina Kišáková
Gemersko-malohontské osvetové stredisko

 

Čítať 597 krát Naposledy zmenené streda, 01 jún 2022 15:58