Vytlačiť túto stránku
streda, 19 december 2012 21:03

Aj webovská rodina Maj Gemer si zaslúži, aby sme jej v tomto vianočnom čase venovali pozornosť Doporučený

Napísal(a) Dr. Jozef Sabo
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Sviatok je pre nás slávnosťou. Najkrajším zimným sviatkom sú Vianoce. Tešíme sa na ne nielen niekoľko dní, ale niekoľko týždňov vopred. Rozmýšľame, ako by sme koho obdarovali, ako by sme urobili radosť, potešenie. Zháňame po obchodoch dobroty, pečieme, nakupujeme darčeky. Uvažujeme nad tým, aký stromček tohto roku budeme mať. Dilema je, či prirodzený alebo ekologický (umelý﴿. Stručne povedané, máme starosti. Sú milé, lebo ich výsledkom je

jedinečná vianočná atmosféra, ktorá je iba raz v roku a má neopakovateľné čaro. Rodina je pohromade. Tradičný scenár, jedlá, rituály zjednocujú.
Aj vaša webovská rodina si zaslúži, aby sme jej v takýto čas venovali pozornosť. Celý rok sme spolupracovali, prispievali, navštevovali, podporovali, zveľaďovali, skrášľovali ju. Takýmto a podobným prívlastkami, superlatívami len dokresľujeme to čo robíme, čím žijeme, čo tvoríme...
Je to webstránka  Maj Gemer. Vlastník Dr. Ondrej Doboš si právom zaslúži veľké poďakovanie za to, čo už urobil a ešte aj bude robiť. Medzi všetkými webstránkami je jedinečná tým, že pokrýva temer celý Gemer. Tu sa človek dozvie všetko a aj niečo navyše. Čítať články, pozvánky, najnovšie aj šotíky, pozerať fotografie poteší i vzdeláva.
Stránka výrazne zmenila svoju tvár. Rozširuje sa o nové prehľadné usporiadania, ponuky na prezeranie, ukladanie fotografií atď. Výsostnú zásluhu na tom má jej vlastník. Z toho je vidieť, že mu záleží na kvalite stránky. Obsah robíme my prispievatelia. Potešujúci je fakt, že ich okruh sa rozširuje. O to máme bohatšie vzájomné informácie.
Milý Ondrej, využívame vianočné sviatky aj na to, aby sme Ti poďakovali za to, čo robíš pre Gemer, mestá a obce v našom regióne. Tešíme sa s Tebou na úspechy, radosti, zaujímavosti,  ktoré prezentuješ na stránke. Ďakujeme Ti za šírenie dobrého mena tak úžasného, krásneho, milého kraja, ktorý je aj tvojou kolískou. Aj keď žiješ v Bratislave, na rodný kraj nezabúdaš. Je stále v Tvojom srdci.
Do nového roku 2013 Ti prajeme pevné zdravie, skalných i nových prispievateľov, veľa dobrých i poučných správ, článkov, fotografií, oznamov, pozvánok, šotov... Zostaň nám na dlho šíriteľom dobrého mena nášho Gemera.
PS:
Tieto riadky a vyznanie ber ako spoločný darček pod Tvoj vianočný stromček od nás prispievateľov i návštevníkov Tvojej stránky.
Dr. Jozef Sabo

{jcomments on}

 

Čítať 2640 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:08