×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/folklor/sutaz/strom
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/folklor/sutaz/kojsov
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/folklor/sutaz/strom
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/folklor/sutaz/kojsov
štvrtok, 27 január 2011 13:34

GMOS pripravuje súťažnú prehliadku amatérskeho filmu a videa CINEAMA 2011 Doporučený

Napísal(a) Jaroslava Jelchová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote si dalo za cieľ zmapovať súčasnú amatérsku filmovú a video tvorbu v našom regióne. V tomto duchu vyhlasuje aj nultý ročník regionálnej prehliadky amatérskeho filmu a videa CINEAMA 2011.
Prehliadka je súťažná a postupová. Na celoslovenskej úrovni sa organizuje už 19-ty rok. Môže sa jej zúčastniť každý filmový amatér, ktorý je občanom Slovenskej republiky. Súťaží sa v rámci jednotlivých kategórií, ktoré sa členia podľa vekových, vzdelanostných a žánrových kritérií. Všetky podrobnosti sú uvedené v priložených propozíciách Národného svetového centra.


Ak natáčate, tvorivo pracujete s natočeným materiálom a chcete sa o svoju tvorbu podeliť aj s divákmi – dajte nám o sebe vedieť,... alebo možno poznáte niekoho, kto prostredníctvom kamery (fotoaparátu) zaujímavo zaznamenáva svet okolo seba, alebo dokonca vytvára svoj vlastný filmový svet – posuňte mu prosím informáciu o tejto súťaži.
Filmy a videá na DVD nám zasielajte poštou, alebo ich môžete doniesť aj osobne do 15. marca 2011 na adresu: Gemersko-malohontské osvetové stredisko, Jesenského 5, 979 01 Rimavská Sobota, každé DVD by malo obsahovať údaje ako: meno autora/autorov, adresu, e-mail, vek autora/autorov, názov filmu, žáner, rok vzniku, dĺžku, spôsob ozvučenia (mono/stereo) a súťažnú kategóriu,... (viď. propozície).
Podľa kvality a počtu prihlásených filmov a videí, zvolíme aj vhodný spôsob ich prezentácie a vyhodnotenia. Predpokladaný dátum vyhodnotenia je 1. apríl 2011. Vybrané a ocenené filmy a videá postupujú do krajského kola súťaže, ktoré sa uskutoční 16. apríla 2011 v Žiari nad Hronom.
Pripomienky a otázky k súťaži môžete písať na dole uvedené adresy. Prípadne; ak máte informácie o amatérskych a nezávislých filmároch pôsobiacich v našom regióne; alebo informácie o krúžkoch a rôznych iných zoskupeniach venujúcich sa amatérskemu filmu; alebo o zaujímavých amatérskych filmoch, ktoré na území nášho regiónu za posledné roky vznikli; budeme veľmi radi, keď nám o nich dáte vedieť.
Kontakty: Gemersko-malohontské osvetové stredisko, Jesenského 5, 979 01 Rimavská Sobota.
E-mailové adresy: ,  .Tel. čísla: 047/5631095, 0905/682962.
Tešíme sa na Vaše videá, filmy, informácie a tvorivú spoluprácu.
Jaroslava Jelchová,
GMOS

Čítať 2846 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!