×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/divadlo/zdr
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/divadlo/zdr
Vytlačiť túto stránku
sobota, 24 október 2015 17:03

Slovenská premiera svetoznámeho románu Vera Felscherinow: MY DETI ZO STANICE ZOO v Mestskom divadle Actores

Napísal(a) MDA
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Mestské divadlo ACTORES ROŽŇAVA Vás srdečne pozýva na slovenskú premiéru Tatiana Masníková, Christiane Vera Felscherinow: STANICA ZOO alebo ZA VŠETKO MÔŽE DAVID BOWIE. 
Svetoznámy autobiografický román MY DETI ZO STANICE ZOO na javisku divadla ACTORES. Skutočný príbeh trinásťročnej Christiane Very F.
Neutešené rodinné pomery vedúce k rozvodu rodičov privádzajú mladú Chris k drogovej partii. Následne postupne prepadáva svetu drog až k ťažkej závislosti na heroíne
a všetkému, čo s ním súvisí. Chris rozpráva svoj životný príbeh s obdivuhodnou presnosťou a až odzbrojujúcou otvorenosťou o osudoch mladistvých, o ktorých sa verejnosť dozvedá len z titulkov novín, či televízie, ktoré oznamujú ich smrť. V mnohých prípadoch sa o nich nedozvedá vôbec a hoci vieme, že sa to deje vôkol nás, nekladieme tomu "fenoménu" až takú pozornosť.

Hrajú: Anna Čujová a.h., Ivana Krajňáková, Matej Struhár a.h., Sofia Huráková a.h., Jozef Pavol Komiňák, Atilla Bocsárszky a Róbert Kobezda, Réžia: Tatiana Masníková. Inscenácia vznikla s prispením Ministerstva kultúry SR. I. PREMIÉRA 3. november 2015 o 19.00 hod. II. PREMIÉRA 20. november 2015 o 19.00hod.

 

 

Čítať 5114 krát Naposledy zmenené sobota, 24 október 2015 17:22