streda, 11 október 2017 16:23

Oboznámte sa s dlhoročnými skúsenosťami RNDr. Jozefa Valucha, CSc. v oblasti liečebného hladovania

Napísal(a) Tatiana Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja pozýva širokú verejnosť v stredu 8. novembra 2017 o 17:00 hod. na prednášku RNDr. Jozefa Valucha, CSc. „Liečebné hladovanie – história a súčasnosť“ spojenú s premietaním. 

Prednášateľ RNDr. Jozef Valuch CSc. má v oblasti liečebného hladovania dlhoročné teoretické i praktické skúsenosti. „Založili sme Školu liečebného hladovania na Slovensku, od r. 2014 sa uskutočňujú dva kurzy ročne, ktorých sa zúčastnilo už okolo stovky záujemcov, zároveň chodíme po Slovensku a vo vlastnej réžii vzdelávame ľudí,“ povedal Jozef Valuch. Metóda liečenia je podložená výskumnými výsledkami biochemických, hematologických i imunologických parametrov.

Pozývame širokú verejnosť do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3 na prednášku RNDr. Jozef Valucha, CSc. „Liečebné hladovanie – história a súčasnosť“ v stredu 8.11.2017 o 17:00 hod. Vstup je voľný.
Tatiana Bachňáková

 

Čítať 2122 krát Naposledy zmenené nedeľa, 15 október 2017 14:27

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!