Vytlačiť túto stránku
utorok, 09 november 2010 17:18

Predstavujeme kandidáta na post primátora mesta a poslanca MZ v Rožňave, podnikateľa Ladislava Gažíka

Napísal(a) Ladislav Gažík
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vážení spoluobčania,
blížia sa voľby do orgánov samosprávy mesta Rožňava (komunálne voľby), ktoré sa uskutočnia 27. novembra 2010. Na úrovni mesta budeme voliť primátora a poslancov mestského zastupiteľstva. V súvislosti s blížiacimi sa komunálnymi voľbami rastie snaha o získanie podpory voličov.
Dôchodcovia v Rožňave otvorene podporujú jedného z kandidátov na post primátora mesta Rožňava, nášho rodáka, ktorý žije a pracuje v Rožňave a čo je najdôležitejšie pomáha bez sľubov a protihodnôt – podnikateľa pána Ladislava Gažíka.
Jeho krédom je „sľúbiť sa dá veľa, pre mňa je dôležité sľuby plniť, spolupatričnosť bude mojou prioritou v živote občanov nášho mesta„.



Vážení spoluobčania,
Je nám absolútne jasné, že v komunálnych voľbách rozhodujú osobnosti.  Rožňava rozhoduje o svojej budúcnosti na nastávajúce volebné obdobie správnym výberom z kandidátov na post primátora mesta.
Upriamujeme pozornosť všetkých spoluobčanov mesta na jedného z tých kandidátov, ktorý nezištne pomáhal a pomáha nám seniorom – pána Ladislava Gažíka. Využite možnosť podporiť ho v týchto voľbách, jeho charakter a pevná vôľa hovorí o všetkom. Je Róm,  odložme predsudky, dôležité je vedieť aký je to človek Človek s veľkým srdcom, človek ktorého sme v parlamentných voľbách možno sklamali, ale i napriek tomu nezanevrel, nezištne pomáha naďalej, bez nárokov a protihodnôt, spomeniem:

- pomoc pri zorganizovaní výletu seniorov OO JDS Rožňava do Vysokých Tatier, 
- podporuje kultúrno-spoločenské aktivity seniorov, 
- podporil výjazdové zasadnutie KO dôchodcov na Hrádku spojené s návštevou Ochtinskej aragonitovej  jaskyne, 
- podporil významné 10. výročie vzniku JDS v Rakovnici, 
- je nápomocný pri organizovaní rôznych akcií, ktoré sa uskutočňujú – športové hry seniorov okresu Rožňava, prehliadka speváckych súborov okresu a ďalšie rôzne aktivity organizované dôchodcami okresu. Takto ho poznáme my seniori Jednoty dôchodcov v Rožňave.
  

Každým dňom sa neustále vyvíjame, zdokonaľujeme, hádam sa raz dostaneme až tak ďaleko, že vymiznú akékoľvek predsudky fyzickej, etnickej, náboženskej a inej odlišnosti a človeka nebudeme posudzovať podľa farby pleti, charakter, čestnosť a zásadovosť budú pre nás prioritou. Všetci sme sa vyvinuli rovnakým spôsobom, sme ľudia a preto sa aj tak správajme. Vykročme preto v komunálnych voľbách tou správnou nohou do ďalšieho „vývojového obdobia“. 
Ak človek začne dôverovať prúdu života ktorý ho nesie, príde všetko ostatné, ale každý musí začať od seba.

Vážení spoluobčania, ak nemáte v deň volieb 27. novembra 2010 vážnu prekážku, využite možnosť podporiť svojimi hlasmi pána Ladislava Gažíka, ale taktiež svoje vlastné právo dozrieť na to, že Vaše volebné hlasy sa niekde nestratia.

Príhovor pána Ladislava Gažíka k svojim potencionálnym voličom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čítať 4328 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:39