utorok, 01 január 2013 14:33

Šťastný nový rok 2013 vám všetkým želám, vážení priatelia! Doporučený

Napísal(a) Dr. Ondrej Doboš
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Odzneli už prvé novoročné vinše v začínajúcom roku 2013 od členov rodín, priateľov, známych i spolupracovníkov na rôznych úrovniach. Aj ja sa chcem poďakovať vám, návštevníkom stránky Maj Gemer, predovšetkým  tým, ktorí ste ju v uplynulom roku využili na prezentovanie toho, čo vás najviac zaujalo, resp. toho, o čom ste považovali za potrebné informovať aj ostatných vo vašom okolí, teda, aby o všetkom dôležitom vedela stále sa rozširujúca rodina. Aj preto sa môžem za vás pochváliť

dosiahnutím magickej hranice 300 tisíc návštevníkov stránky práve v čase, keď som si  pripomenul svoje meniny. Prišlo to tak neočakávane, že sme nestihli ani zaregistrovať, kto bol tým naším tristotisícim hosťom.
Potešiteľné je, že sme zaregistrovali a predstavili dve naše Gemerčanky, ktoré prekročili hranicu sto rokov života. Boli to Juliana Žornová z Revúcej a pani Terézia Jančošeková z Rožňavského Bystrého. Obidvom želáme aj pri tejto príležitosti ešte raz príjemnú jeseň života v kruhu svojich najbližších.
Zaregistrovali sme nových autorov príspevkov, ktorým ponúkame ďalší priestor na ich príspevky. Boli sme všade tam, kde sa niečo na Gemeri dialo. Zaznamenali sme aj prvé minúty ničivého požiaru Hradu Krásna Hôrka a historického hotela Kohút v Revúcej. Boli sme pri najdôležitejších kultúrnych podujatiach, tak v Rejdovej na festivale ľudového folklóru Gemera, ako aj pri oslavách 150. výročia vzniku Prvého slovenského evanjelického gymnázia v Revúcej. Zaznamenali sme nebývalé podujatie v slavošovskom tuneli, kde prvýkrát v jeho histórii vystupovala hudobná skupina. Absolvovali  sme s našimi turistami najkrajšie túry horného i stredného Gemera. Maj Gemer bol i na takých podujatiach akým je každoročná Ars Antiqua In Via Gothica začínajúca v gotickom kostole v Štítniku, prechádzajúca Spišom i Abovom, aby končila v betliarskom kaštieli. Radi sme uverejnili príspevky od našich krajanov žijúcich na Dolnej zemi, aby sme aj takto precítili kde všade vo svete slovenská i gemerská krv pulzuje.
Značný počet návštevníkov stránky obľubuje i športové spravodajstvo, najmä to futbalové, ktoré tvorí tretiu veľkú skupinu záujemcov o túto stránku.
Vlaňajší rok bol venovaný seniorom, čomu sme aj my na stránke Maj Gemer venovali patričnú pozornosť. Prejavilo sa to množstvom príspevkov, ktoré sme radi od nich uverejnili. 
Bolo by možné ešte veľa hovoriť o tom, čím všetkým sa stránka Maj Gemer v uplynulom roku hrdila, s čím žili jej návštevníci. Na záver snáď postačí číslo, ktoré hovorí o počte príspevkov, ktoré sme uverejnili od vzniku vynovenej stránky. Je to neuveriteľných 2 389 len textových. O obrázkovej časti ani nehovorím. Tých je ďaleko viac.
Za to patrí vám všetkým, tak čitateľom, ako aj prispievateľom, ešte raz moje poďakovanie. Želám Vám, ale i stránke Maj Gemer veľa podobných potešujúcich úspechov aj v tomto roku. Dúfam, že nám spoločne bude priať tak zdravie, ako i chuť túto stránku udržiavať medzi našimi Gemerčanmi, aby sa nestratila ani medzi silnými portálmi denníkov a televízie.
Šťastný nový rok 2013 vám všetkým želám, vážení priatelia!

Dr. Ondrej Doboš

{jcomments on}


 

Čítať 4014 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!