×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/vins
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/vins
Vytlačiť túto stránku
pondelok, 16 august 2010 18:28

Webová stránka Maj Gemer dosiahla svojho stotisíceho návštevníka Doporučený

Napísal(a) Dr. Ondrej Doboš
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 16. 8.2010 popoludní dosiahla webstránka www.dobos.revuca.net stotisíceho návštevníkaTýmto oznamujem mojim priateľom a známym, že webová stránka www.dobos.revuca.net dosiahla dňa 16. augusta 2010 popoludní svojho stotisíceho návštevníka. Je to vynikajúci výsledok, ktorý sa mi podarilo dosiahnuť aj vďaka mojim prispievateľom i stálym návštevníkom, ktorí si za tie roky, čo stránka existuje a je známa pod názvom Maj Gemer, už na ňu zvykli. Hádam nevadí, že od marca t.r. sa stránka zmodernizovala a pracuje aj na adrese www.majgemer.sk. Vďaka sponzorovi dostala novú tvár a ja, ako jej zriaďovateľ i správca, mám jednoduchší prístup k nej i k uverejňovaniu príspevkov predovšetkých od Vás, moji čitatelia i spolupracovníci.

Cením si, že pochádzate nielen z môjho rodného Gemera, ale aj z iných končín Slovenska a vďaka patrí aj niektorým krajanom žijúcim mimo Slovenska, veru i v ďalekých končinách celého sveta. Neraz dostávam od Vás množstvo pochvalných slov za to, že stránka zasahuje do rôznych oblastí nášho Gemera a mnohí sa z nej dozvedajú rôzne zaujímavosti zo života ich bývalého rodiska, či pôsobiska na Gemeri. Stránku si všimla i Slovenská televízia i Slovenský rozhlas, okruh Regina, ktorí priniesli o jej existencii i jej zaujímavostiach už aj samostatné relácie. Veľmi ma to teší a podnecuje, i napriek môjmu veku,  už ako seniora. Viem, že nie čísla hovoria o všetkom, čo sa deje na stránke, že podstatný je jej obsah a pohotovosť prispievateľov. Je to iba akýsi ukazovateľ, že stránka má svojich čitateľov a že si ju niekto všíma. Bol by som rád, keby aj vďaka novej tvári sa stránka Maj Gemer stala stále obľúbenejšou, vyhľadávanejšou. Budem sa o to ja, ako jej majiteľ i spravovateľ usilovať ako len najlepšie viem. Verím, že mi Vy budete pri tom verní i nápomocní aj naďalej. Pôvodnú stránku budem udržiavať ešte krátky čas, najmä preto, aby si na jej novú tvár viacerí postupne zvykli.

Ondrej Doboš,
majiteľ stránky
Maj Gemer

(email: )
BLAHOŽELANIE OD ČITATEĽOV STRÁNKY
{gallery}kultura/vins{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 4778 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:05