×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/vins
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/vins
Vytlačiť túto stránku
pondelok, 25 júl 2011 13:38

Webová stránka Maj Gemer privítala 25. júla 2011 o 12.00 hod. stotisíceho návštevníka! Doporučený

Napísal(a) Mgr. Marta Mikitová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Webová stránka Maj Gemer privítala 25. júla 2011 o 12.00 hod. stotisíceho návštevníka! A to za svoje iba niečo vyše ročné pôsobenie na internetovom poste v svojej zmenenej podobe. Je to krásne číslo, rodina návštevníkov a priaznivcov stránky sa utešene rozvíja. Veď akoby aj nie! Stránka, ktorá pravidelne informuje o živote a udalostiach v regióne horného Gemera, o jeho úspechoch, o podujatiach, histórii, prírodných krásach, zaujímavostiach, životných príbehoch, o činnosti obcí, inštitúcií, spolkov i jednotlivcov a o nevšedných i bežných ľudských radostiach; stránka, ktorá nielen informuje, ale zároveň tým aj vyzýva ľudí k aktivite; stránka, ktorá je pravidelne a často aktualizovaná; stránka, ktorá vytvára

živú komunitu čitateľov a prispievateľov – takáto stránka si nevyhnutne vytvára zázemie pre jej nezvyčajnú obľúbenosť a u mnohých aj dennú nutnosť kliknúť na jej adresu. Svojím obsahom a informáciami však často priláka aj náhodných návštevníkov, ktorí na svojich potulkách po internete na jej stránkach objavujú presne to, čo im vyhľadávač ponúkne a čo hľadali. A zaujímavý obsah zvyšuje tým pravdepodobnosť, že takýto návštevník na stránke pobudne o niečo dlhšie ako plánoval, že po nájdení odpovede na svoju otázku sa pristaví aj pri ďalších príspevkoch a neraz sa sem vráti.
16. augusta 2010 sme sa tešili z prvej stotisícky návštevníkov, neprešiel ani celý rok a toto krásne číslo je tu opäť. A prečo dvakrát stotisíc? Prečo vlastne už vyše dvestotisíc návštevníkov? Webová stránka Maj Gemer totiž prešla za roky svojho pôsobenia zmenou. V marci 2010 zmenila svoju podobu, a tým vlastne vytvorila akoby novú webovú stránku. Ale jej zameranie a obsahová náplň zostala nezmenená, nadväzuje na svoj pôvodný zámer a pokračuje v ňom, preto so svojou predchádzajúcou podobou na adrese www.dobos.revuca.net tvorí jednotnú, neoddeliteľnú súčasť. Pôvodná stránka Maj Gemer obsahuje takisto nepreberné množstvo informácií s archívom článkov za predchádzajúce roky, ktoré svojou informačnou hodnotou majú trvalú nadčasovú platnosť.
A aké sú plány stránky do budúcnosti? Veríme, že plánov je veľa. Vidíme to aj z toho, že stránka sa neustále postupne rozvíja, dopĺňa, inovuje, zdokonaľuje, obohacuje svoj obsah a prináša nové možnosti zobrazovania údajov, faktov či materiálov. 
Gratulácia k tomuto úspechu patrí vydavateľovi stránky Maj Gemer, pánovi Ondrejovi Dobošovi, ktorý svojím úsilím vytvoril jedinečnú informačnú základňu. A ku gratulácii patrí aj poďakovanie za krásne chvíle strávené v spoločnosti jeho stránky a prianie veľa ďalších ochotných a pohotových prispievateľov, ktorí budú posielať svoje postrehy, novinky, reportáže, fotografickú dokumentáciu či iné informácie, veľa ďalších spolupracovníkov, čitateľov a spokojných návštevníkov.
Mgr. Marta Mikitová

Čítať 3355 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:05