štvrtok, 17 október 2019

Oznam: Podľa zmluvy o poskytnutí charitatívnej reklamy medzi ObFZ Rožňava a Program® spol. s r.o. sú kluby štartujúce v 6. a 7. lige DOUBLE STAR BET dospelých ObFZ Rožňava:
- povinné zabezpečiť propagáciu a reklamu tým, že umiestnia banner v blízkosti hracej plochy jednotlivých mužstiev súťažne. Banner je vo vlastníctve Program® spol. s r.o.
- povinné zabezpečiť, aby nedošlo k poškodeniu, zničeniu, strate, odcudzeniu bannera.
- povinné v prípade poškodenia, straty, zničenia, odcudzenia bannera nahradiť škodu.

Zverejnené v Úradné správy ObFZ

Občianske združenie Otvor Dvor funguje v Rožňave od roku 2012. V tých dňoch pripravuje otvorenie priestorov novovzniknutého co-workingu (zdieľaného pracovného prostredia) v Rožňave, ktoré sa nachádza v priestoroch Kultúrno-kreatívneho centra Kláštor (KC Kláštor). Otvorenie, ktoré sa uskutoční v sobotu 26. októbra 2019 od 10-ej hodiny, bude spojené so seminárom o tom, ako sa môžeme inšpirovať občianskym aktivizmom v Nórsku, ako fungujú podobné co-workingové priestory inde, bude vymedzený čas na diskusiu o tom, ako nastaviť tento nový rožňavský co-working i o tom, kde hľadať priestor na spoluprácu. Seminár bude viesť projektový partner, pán Sturla Bjerkaker z nórskej vzdelávacej agentúry Bjerkaker Learning Lab. Tlmočenie do slovenčiny je zabezpečné.

Zverejnené v Pomôžme si

Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote v spolupráci s obcou Drienčany, ECAV Drienčany a Maticou slovenskou uskutočnia v dňoch 23. - 24. 10. 2019 v Drienčanoch XVI. ročník regionálnej a XIV. ročník celoslovenskej súťaže v prednese slovenskej rozprávky pod názvom Zlatá podkova, zlaté pero, zlaté vlas. Súťaž sa koná na počesť Pavla Emanuela Dobšinského. Počas obidvoch dní je pre účastníkov zabezpečený bohatý sprievodný program (výstava ilustrátora Miroslava Regitka, prezentácia obce a Pamätnej fary P. E. Dobšinského, rozprávkové bytosti, spomienka na J. D. Čipku pri príležitosti 200-tého výročia narodenia). Po ukončení celoslovenskej súťaže je pre účastníkov pripravená aj beseda so známou spisovateľkou Petrou Nagyovou Džerengovou.

Zverejnené v Súťaže