utorok, 11 február 2020

V sobotu 8. februára 2020 sa v Poprade uskutočnilo 1. kolo open ligy SZKB v kickboxe, ktorého sa zúčastnilo 158 súťažiacich z 27 klubov zo Slovenska i Poľska. Medzi nimi nechýbali ani gemerskí športovci z KICKBOX Leon REVÚCA/CVČ, keď sa s nimi predstavili i nové revúcke talenty, a to 9-ročná Terezka a len 6-ročná Andrejka. Potešiteľné je i záverečné hodnotenie gemerských športovcov, keď v súťaži 1. kola v kickboxe Revúca so ziskom 15-tich medailí skončila na 3. mieste s 51 bodmi. Prvé miesto obsadila Paga gym Poprad – 65 bodov, druhé miesto získali Panteri z Prešova – 57 bodov. Vedúcim revúckej výpravy bol Miroslav Belko.
Výsledky KICKBOX Leon REVÚCA/CVČ:

Zverejnené v Kickbox

V priestoroch kongresovej sály historickej budovy Radnice na Námestí baníkov v Rožňave sa 4. februára 2020 konalo slávnostné mestské zastupiteľstvo, ktoré zvolal primátor mesta Rožňava Michal Domik. 
Programom slávnostného zastupiteľstva bolo udelenie ocenenia najúspešnejších športovcov a kolektívy za rok 2019 a veterán a slávnostné odovzdávanie najvyšších mestských ocenení.
Ocenenia boli nasledovné:

Zverejnené v Rožňava