utorok, 21 júl 2020

Miestna akčná skupina MALOHONT vyhlásila začiatkom júna 8. ročník fotografickej súťaže Malohont mojimi očami, ktorá je určená pre malých aj veľkých, amatérskych aj profesionálnych fotografov. Súťažné fotografie je možné posielať do 30.09.2020. Fotosúťaž poskytuje možnosť poukázať na to najlepšie, čo v regióne Malohont a jeho okolí máme - na miesta, pamiatky, ľudí i udalosti, ktoré zaujmú oko domáceho i toho fotografa, ktorý sa sem práve vďaka nim stále rád vracia.

Súťažiť sa bude v nasledovných kategóriách:
1. Prírodné krásy
stromy, jaskyne, rybníky, skalnaté útvary, vodné toky a pod.

Zverejnené v Fotografia

Zažiť na vlastnej koži skvelú atmosféru cyklistických pretekov pod „krídlami“ fenomenálneho Petra Sagana. Nemusí to byť len sen a netreba pritom ani cestovať do zahraničia. Všetky deti od 3 do 14 rokov si môžu zmerať svoje sily na siedmom ročníku Detskej tour Petra Sagana už tento týždeň, 26. júla v Rimavskej Sobote. Zábavu, napätie a skvelé výkony mladých cyklonadšencov prináša ŠKODA AUTO Slovensko aj do ďalších kútov Slovenska. Deti sa v Rimavskej Sobote postavia na štartovú čiaru v Mestskej záhrade na Cukrovarskej ulici. Svoje sily si zmerajú tí najmenší drobci, mladší aj starší žiaci. Podrobné informácie o udalosti, ako aj online prihlasovací systém nájdete na stránke www.detskatour.sk.
Detská tour Petra Sagana má tento rok pred sebou ešte 5 súťaží v rôznych slovenských mestách. Okrem Rimavskej Soboty sa môžete tešiť na súťaže v Šamoríne (16. august), Stupave (30. august), Žiline (19. september) a Červenom Kláštore (26. september).

Zverejnené v Šport