streda, 30 september 2020

Primárka psychiatrického oddelenia Nemocnice Svet zdravia Rožňava MUDr. Jana Grešková sa stala najlepšou lekárkou vo svojom medicínskom odbore. Titul TOP lekár na Slovensku jej udelil odborný týždenník Zdravotnícke noviny na základe ankety, v ktorej hlasovali odborníci a čitatelia novín.

„Skutočne ma to prekvapilo a teším sa z toho, že to, čo robím, ľudia vnímajú pozitívne. Je to príjemná satisfakcia. Psychiatria je odbor, ktorý vyvoláva u ľudí rozporuplné názory. No duševné poruchy sú podľa mňa z celého spektra chorôb najhoršie, pretože pacientovi berú schopnosť zvládať chorobu, ovládať svoje funkcie. Keď vidím, čo dokáže duševná porucha urobiť s človekom, oveľa viac si vážim jednoduché veci v živote,“ uviedla MUDr. Jana Grešková, ktorá je zároveň aj hlavnou lekárkou siete ProCare a Svet zdravia pre psychiatriu.

Zverejnené v Nemocnice

Dňa 25.9.2020 (piatok) sa uskutočnilo slávnostné otvorenie a odovzdanie hasičskej zbrojnice v Slavošovciach. V garážovej časti urobili rekonštrukčné práce, úpravy, zateplenie. Doplnili priečkovú stenu s OSB dosiek, vetranie a odťah spalín, rozvod stlačeného vzduchu a samozrejme nové vráta na samopohon. Gratulujeme ÚzO DPO SR Rožňava a prajeme dobré užívanie. Nech slúži aj technika ako treba. Tohto aktu sa zúčastnili plk. Ing. Jozef Fedorčák, krajský riaditeľ HaZZ KE, pplk. Ing. Martin Kaprál, okresný riaditeľ HaZZ Rožňava, vedúci oddelení OR HaZZ RV, za ÚzO DPO SR RV, PhDr. Michal Terrai, tajomník, Mgr. Štefan Hronec, podpredseda ÚzO DPO SR RV, Mgr. Peter Mate, územný veliteľ ÚzO DPO SR RV. A ostatní pozvaní hostia, samozrejme členovia DHZO Slavošovce, poslanci Obecného zastupiteľstva v Slavošovciach, zamestnanci Obecného úradu v Slavošovciach, zhotoviteľ stavby a ako hostiteľ a staviteľ starosta Obce Slavošovce Ing. Štefan Bašták.

Zverejnené v DHZ