utorok, 21 marec 2023

V nadväznosti na článok o IV. futbalovej lige - JUH VsFZ v rokoch 2006 – 2011 pokračujeme podobným článkom o rovnakej súťaži, ale v rokoch 2012 - 2019. Článok obsahuje komentár, ktorý je v závere doplnený o prehľad najlepších strelcov a prehľad štatutárov FK z rožňavského okresu. Kádre sú tentokrát uvedené pri významných udalostiach (postup Rožňavy do 3. ligy - východ, účinkovanie Krh. Podhradia). Text dopĺňa fotografia.

Komentár
V ročníku 2011 / 2012 Rožňava získala 34 bodov a skončila na 14. mieste. Tentokrát to na udržanie stačilo. Novými hráčmi na jar boli Savčák a Milata, naopak odišli P. Breuer a L. Strelka. Trénerom bol Štefan Koššuth.

Zverejnené v Futbal
Posielate pozdravy z príležitosti blížiacich sa veľkonočných sviatkov? Ak nie, možno sa necháte  inšpirovať a prekvapíte svojich najbližších, priateľov či známych pohľadnicou v poštovej schránke. 
Blíži sa jar a v čase predveľkonočnom sme sa rozhodli spríjemniť atmosféru nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov. V Galérii Baníckeho múzea v Rožňave prezentujeme v týchto dňoch pohľadnice z historického fondu múzea, viažuce sa k najväčším kresťanským sviatkom – Veľkej noci. Posielali sa s prianím veselých veľkonočných sviatkov, ich radostného prežitia a úspešnej šibačky či oblievačky.
Zverejnené v Fotografia