pondelok, 27 december 2021 22:07

Genšenky prispeli k umocneniu sviatočnej vianočnej atmosféry Doporučený

Napísal(a) M. Lukáčová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Zvyknú mi do e-mailovej schránky prichádzať podobné texty, ako mi poslala v týchto dňoch za FSk Genšenky pani Mária Lukáčová, vedúca folklórnej skupiny z Honiec. Pretože ma oslovila ako krajana, chcem sa v závere roka 2021 podeliť aj s vami, mojimi návštevníkmi stránky Maj Gemer: "Dobrý deň pán  Doboš!  Ďakujeme Vám za vianočné priania, ktoré sa k nám od vás, ako prispievateľom príspevkov na vašu (aj našu) stránku dostali. 

Hoci je po vianočných sviatkoch, my ešte chceme prispieť jedným príspevkom, ako sme slávili príchod Ježiša Krista v Honciach. 

Naša Folklórna skupina Genšenky z Honiec si pripravila vianočné pásmo, aby sa aspoň takto v tomto ťažkom období prihovorila svojim spoluobčanom, priaznivcom folkóru, jednoducho všetkým ľuďom dobrej vôle. Malou troškou sme chceli prispieť k umocneniu  sviatočnej atmosféry, posolstva vianočného svetla a dôležitosti vzájomnej lásky a spolupatričnosti medzi ľuďmi.

Do nového roka 2022 prajeme všetkým ľuďom lásku, zdravie, šťastie a pokoj v duši."

Do pošty nezabudla pripojiť aj link na príspevok o ktorý v tomto príspevku vlastne ide. Pozrime si ho spoločne, alebo i jednotlivo, ako vám to vyhovuje: 

 

Čítať 938 krát Naposledy zmenené utorok, 28 december 2021 11:16

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!