×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/daxner/32
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/daxner/32
Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 29 november 2012 15:11

Daxnerov Tisovec so speváckymi zbormi v predvianočnej atmosfére zaznie už po tridsiaty druhýkrát Doporučený

Napísal(a) Jaroslava Chromeková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V predvianočnej atmosfére blížiacich sa sviatkov sa už  32. krát stretnú spevácke zbory regiónu Gemera - Malohontu na spoločnej prehliadke pod názvom Daxnerov Tisovec. Dňa 7.12.2012. o 18.00 hod. ožije spoločenská sála MsKS v Tisovci skladbami v podaní speváckych zborov: Mužský spevokol Dr. Samuela Daxnera z Tisovca, Detský spevácky zbor Lykovienky z Tisovca,  Spevácky zbor Rimava z Hnúšte,  Spevácky zbor Andante ZO Csemadok-u z Tornale, Spevácky zbor

Bona fide z Rimavskej Soboty a Vokálne kvarteto z Rimavskej Soboty. Hosťom tohto ročníka bude Spevokol LIPKA pri MO MS z Valaskej.
O 17.00 hod. si budú môcť účastníci podujatia vo vestibule pred spoločenskou sálou MsKS pozrieť či zakúpiť medovníčky, vianočné ozdoby či výrobky s vianočnou tematikou na predajnej výstave výrobkov ľudových remeselníkov pod názvom Vianočná nálada, obdivovať vianočné pohľadnice pani Anny Palicovej zo Striežoviec, či fotografie pána Marcela Vlčeka na tému zima.  Príjemnú atmosféru celej výstavy svojim vystúpením dotvoria žiaci Základnej umeleckej školy z Tisovca. Srdečne Vás pozývame stráviť tieto chvíle v Tisovci spolu s nami.
Organizátori podujatia: BBSK - Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote, Mesto Tisovec – oddelenie kultúry a športu. Podujatie je realizované s finančným príspevkom Ministerstva kultúry Slovenskej republiky a pod záštitou Ing. Petra Mináča, primátora mesta.
Jaroslava Chromeková
GMOS Rimavská Sobota
{gallery}kultura/daxner/32{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 3883 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12