pondelok, 23 február 2015 12:57

Deti z Čiernej Lehoty mali radosť. Kultúrny dom zaplnili maskami

Napísal(a) Ing. Darina Figúrová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

cl ka IMG 0772aV piatok popoludní (20. februára 2015) ožila sála kultúrneho domu v Čiernej Lehote vravou detí a reprodukovanou hudbou. Deti tie väčšie sami a tie menšie v sprievode rodičov prišli ukázať v podobe masiek, čo je ich srdcu blízke, čo sa im najviac páči. Porote zostavenej z usporiadateľov i rodičov sa predstavilo 21 masiek, zaujímavých, milých i pekných.
Masky pošantili pri hudbe, osviežili sa čajom i keksíkami. Čo ich najviac zaujímalo, bolo vyhodnotenie naj masky. Bolo nám tak trochu ľúto, že všetky nemohli by naj..., lebo v každej maske bol kúsok fantázie dieťaťa ,kus práce na príprave masky a samozrejme veľký kus odvahy predviesť sa pred ostatnými. Za tri najkrajšie masky boli vybratí tí najmenší, ktorí boli naozaj rozkošní. Lienka v podobe dvojročného chlapčeka sa páčila najviac, zdravotná sestra a šaško boli ďalšie dve najkrajšie. Pekný bol aj motýlik, princezná, zaujímavé boli príšerky a čarodejnica či kostra.
cl ka IMG 0780cl ka IMG 0776cl ka IMG 0772cl ka IMG 0773cl ka IMG 0775Všetky masky boli za svoju snahu a účasť odmenené malou sladkosťou, tie naj... väčšou čokoládou. Ženy z MO MS, ktoré toto podujatie usporiadali teší, že si deti i dospelí našli chvíľu a prišli sa ukázať. Teší nás tiež podpora zo strany Obecného zastupiteľstva a starostky obce, ktorá zabezpečila maskám

odmeny. Teší nás i účasť mladých dievčat, ktoré nám pomohli s prípravou i dozorom. Ďakujem všetkým a teším sa na stretnutie na ďalšom podujatí.

Napísala: Darina Figúrová, predsed. MO MS

 

 

Čítať 2628 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!