utorok, 20 január 2015 10:54

Fašiangy v Revúcej začali Gemerským plesom

Napísal(a) Mgr. Martina Urbanová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra gp 32aKaždý z nás občas pocíti vnútorný impulz zmierniť svoj každodenný, neraz vybičovaný pracovný rytmus a pracovné tempo. Nielen oddych, ale tiež túžba po stretnutí s príjemnými ľuďmi, známymi aj neznámymi, vedie naše kroky do krásne vyzdobenej plesovej siene. A práve na takú sa v sobotu, 17. januára 2014 premenila spoločenská miestnosť Alfa Mestského domu kultúry. Uskutočnil sa tam Gemerský ples, ktorý už tradične zorganizovalo Mesto Revúca a Mestské kultúrne stredisko v Revúcej.
Gemerský ples, ktorým sa začína plesová sezóna v tomto kraji, otvoril viceprimátor mesta Revúca – Ing. Július Buchta. Vo svojom príhovore sa poďakoval celému organizačnému tímu MsKS za prípravu, plesajúcim poprial príjemnú zábavu, predniesol prípitok a so svojou manželkou zatancoval prvý tanec, ktorým zároveň aj otvorili prvé tanečné kolo.
Po ňom sme si mohli tanec vychutnávať aj naďalej, a to v podaní Tanečného klubu Happy dance, ktorý si pripravil niekoľko ukážok spoločenských a štandardných tancov. Títo brilantní mladí šampióni spoločenských tancov

nám ponúkli nádhernú tanečnú inšpiráciu.

Po prvej večeri sa o ďalší kultúrny program postarala novovzniknutá skupina Credo. O polnoci sa tradične žrebovala zaujímavá a lákavá tombola, ktorej hlavnou cenou bol tablet, ktorý do tomboly venoval viceprimátor mesta. Po odovzdaní všetkých cien nasledovala druhá večera. Celú noc plesajúcim do tanca hrala a spievala hudobná skupina Experience z Hnúšte. Aj vďaka nej bolo na plese o zábavu, ktorá skončila až o 5:00 ráno, veľmi dobre postarané.
Text Mgr. Martina Urbanová
Foto Peter Poboček

 [cincopa AoPAdPcf7j38]

 

Čítať 5561 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:16

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!