×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/clehota/do
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/clehota/do
Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 10 marec 2013 09:41

Na čiernolehotských vrchoch je ešte kopa snehu, ale sviatky jari sa rýchlo blížia Doporučený

Napísal(a) Ing. Darina Figúrová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na čiernolehotských vrchoch je ešte kopa snehu, zima sa tu drží zubami-nechtami, ale v doline pomaly dýcha jar a podľa kalendára sa sviatky jari rýchlo blížia.
A tak sme si členky MO MS v spolupráci so samosprávou v Čiernej Lehote povedali, že aj tento rok zapojíme malé i väčšie deti z obce do prípravy veľkonočnej výzdoby.
V piatok 1.3.2013 o 15.00 hod. v sále kultúrneho domu 26 detí veselo

džavotalo, maľovalo vajíčka, veľkonočné pozdravy a zhotovovalo veľkonočnú výzdobu. Malé a menšie deti boli nadšené zo svojich výtvorov a veru sme nešetrili pochvalou, pretože niektoré kresby a vajíčka boli naozaj vkusné a my sme obdivovali kreativitu našich detí.
Tí väčší prišli možno zo zvedavosti, ale aktívne sa zapájali a tým menším aj pomohli. Realizovali sa niektoré mamičky. Teší nás, že sme mali takú bohatú účasť a tiež, že sa deti cítili dobre. Za účasť dostali i sladkú odmenu. Na záver sa v sále i zabavili - behali a šantili.
Niektoré deti sa rozhodli, že svoje maľované vajíčka nechajú na výstavku, ktorá bude 8.3.2013 v sále kultúrneho domu v rámci osláv MDŽ, ale niektoré s nimi odišli, aby sa mohli pochváliť doma.
Ďakujeme všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom do tejto aktivity zapojili, či už materiálne, alebo účasťou, a už teraz sa tešíme na budúci rok.
Ing. Darina Figúrová
Foto: Mgr. Katarína Pukanská



{jcomments on}


Čítať 3182 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28