×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/revuca/psg/150
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/revuca/psg/150
Vytlačiť túto stránku
sobota, 01 november 2014 16:33

Pokrstili prvú celofarebnú monografiu o Revúcej od autora Dušana Dubovského

Napísal(a) MsÚ Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra album-09aaDňa 29.10.2014 sa v priestoroch Mestského kultúrneho strediska v Revúcej uskutočnila prezentácia dlho očakávanej knižnej publikácie regionálneho historika Dušana Dubovského „Album Revúcej“. Pri tejto príležitosti sa zišli vzácni hostia a priatelia autora.
Po úvodnom príhovore a predstavení života a tvorby Dušana Dubovského, pani primátorka MVDr. Eva Cireňová spolu s autorom uviedla jeho novú knihu do života jesennými listami gaštana a lipy. Nasledovalo odovzdávanie kytíc, poďakovanie a gratulácie autorovi a pozvanie na recepciu, ktorá sa tak, ako aj celé popoludnie niesla v príjemnej atmosfére.
Nová kniha Dušana Dubovského, ktorá je vôbec prvou celofarebnou monografiou o Revúcej, ponúka obdivuhodný obrazový materiál pozostávajúci z viac ako 2050 fotografií zachytávajúcich historické premeny a neopakovateľné udalosti nášho mesta.
Záujemcovia si novú knihu môžu zakúpiť v Turistickom informačnom centre v Revúcej na Muránskej 18.


Text: MsÚ Revúca
Foto: Peter Poboček

 

Čítať 2777 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37