×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/bystre/paracky
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/bystre/paracky
Vytlačiť túto stránku
pondelok, 29 november 2010 10:54

Som rada, že boli voliť aj niektorí z opozície, lebo práve aj tí ma robia silnejšou a posúvajú vpred Doporučený

Napísal(a) Želmíra Gonosová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ďakujem pekne všetkým za hlasy a blahoželania, ktorých sa mi dostalo pri znovuzvolení do funkcie starostky Rožňavského Bystrého v komunálnych voľbách 2010. Dúfam, že sa mi podarí naplniť aspoň z časti moje plány. (No všetko závisí od financií). Budem hrdá, keď naša obec bude len rásť a bude ešte krajšia ako doteraz, a nielen mladí ľudia sa budú radi vracať do svojej rodnej obce. Naďalej chcem spolupracovať a podporovať činnosť telovýchovnej jednoty, mládežníckej oragnizácie SLZA priateľstva, folklórnej skupiny "Bystränky", PZ Gerlach, Urbárskeho a pasienkového pozemkového

spoločenstva, spolupracovať s cirkvou a s podnikateľskou sférou, pokračovať v realizácii prebiehajúceho projektu. Zároveň chcem otvoriť priestor novým projektom, organizovať kultúrne akcie, stretávať sa s občanmi, načúvať im a hlavne chcem zveľaďovať majetok obce, skrášľovať obec, aby bola krajšia a čistejšia. K tejto práci potrebujem zastupiteľstvo, ktorému bude záležať na tomto všetkom. Verím, že aj členovia novozvoleného zastupiteľstva majú ambície a plány na prosperovanie našej obce.
Rátala som, že účasť v našich komunálnych voľbách bude malá, lebo mnoho ľudí sa vyjadrovalo, že načo ísť voliť, keď som len sama kandidátka na starostku. Ale Bystrania opäť nesklamali a dokázali, že im na obci záleží (aspoň tí, ktorým záleží). A som rada, že boli voliť aj niektorí z opozície, lebo práve tí ma robia silnejšou a posúvajú vpred. Ešte raz ďakujem všetkým, ktorí ma podporili, ďakujem celej mojej voličskej základni a dúfam, že ich nesklamem a spolu s Obecným zastupiteľstvom sa budem snažiť zveľaďovať našu obec v propech všetkých občanov, lebo si to zaslúžia.
Komunálne voľby prebiehali v našej obci bez akéhokoľvek incidentu. Z celkového počtu voličov zapísaných v zoznamoch 467 boli vydané obálky pre 237 voličov. Počet platných hlasovacích lístkov odovzdaných pre voľby do obecného zastupiteľstva bolo 226. Počet platných hlasovacích lístkov odovzdaných pre starostu obce bolo 205 (tu chcem povedať, že mnoho lístkov nebolo krúžkovaných, boli prázdne, teda neplatné).
Ako to bolo konkrétne?
Želmíra Gonosová - starostka obce získala 205 platných hlasov.

Do Obecného zastupiteľstva boli zvolení:

1. Mgr. Silvia Lengová - 138 hlasov,
2. Marek Ďurský -  127 hlasov,
3. Miroslav Székely - 126 hlasov,
4. – 5. Ján GonosBc. Vlasta Ujházyová - 120 hlasov.

Želmíra Gonosová,
znovuzvolená starostka obce
Rožňavské Bystré
{jcomments on}

Čítať 3499 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:47