×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/roznava/60te
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/roznava/60te
piatok, 28 marec 2014 16:43

Vedenie ObV SZPB v Rožňave prijalo učiteľov - odbojárov a ocenilo ich prácu

Napísal(a) M.S.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

du szpb1aV predvečer sviatku Dňa učiteľov ObV SZPB v Rožňave, ktorý zastrešuje aj okres Revúca, prijal, poďakoval a ocenil prácu učiteľov, členov SZPB. Pozvaní učitelia sa zišli v priestoroch Slovenského červeného kríža na zaujímavom a príjemnom podujatí, spojenom tiež s hodnotným programom. Účastníkov privítal predseda ObV SZPB a podpredseda ÚV SZPB pán Ing. Norbert Lacko, oboznámil prítomných s obsahom slávnostného dňa, úvodom ktorého bol kultúrny program, následne príhovor k účastníkom, ocenenie pedagógov a recepcia s podaním obeda.
V rámci hodnotného podujatia bola aj prehliadka časti expozície Baníckeho múzea, ktorú viedol Mgr. Jozef Csobádi, riaditeľ múzea. Podujatia sa zúčastnil aj podpredseda ObV SZP pán Štefan Gerža, poslanec MZ Rožňava, ktorý takisto pozdravil pozvaných pedagógov – predovšetkým seniorov, ktorým bolo venované toto podujatie. Svoj príhovor k pozvaným venovala aj pani Irena Lacková, tajomníčka organizácie. Prítomným pedagógom bolo udelené pri príležitosti Dňa učiteľov Čestné uznanie za životnú a zodpovednú záslužnú prácu v oblasti vzdelávania a výchovy mladej generácie, za dlhoročnú prospešnú prácu v prospech SZPB v regióne horného

Gemera. Slová vďaky veršom vyjadril aj pán Kubaško z Muráňa, člen P ObV SZPB. Organizátori tohto podnetného aktu zaželali pedagógom, zväčša už seniorom du szpb2želanie prostredníctvom veršov:

Prijmite dnes plnú náruč zdravia
ktoré nikdy neodíde
kytičku šťastia, čo nikdy nezvädne
čarovný balíček lásky
ktorý sa nikdy neminie
bozk plný priateľstva a vďaky
za Vašu prácu pri výchove a vzdelávaní.

Vďaka aj vám, organizátorom tohto príkladného podujatia so želaním všetkého dobrého a vyslovením úprimného ďakujem. Na takéto krásne chvíle sa nezabúda. Za prítomných poďakovanie vyjadril dlhoročný člen a čestný predseda Historicko-dokumentačnej komisie ObV SZPB Milan Sajenko. Spomienkou na tento deň bol červený karafiát.
M. S.

 

Čítať 2912 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!