×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/revuca/india
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/revuca/india
Vytlačiť túto stránku
streda, 02 október 2013 16:19

Veľvyslanec Indie na Slovensku pán Rajíva Misra navštívil Revúcu

Napísal(a) mg-ra
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Koncom septembra t.r. navštívil veľvyslanec Indie na Slovensku pán Rajíva Misra historické mesto stredného Gemera - Revúcu. Počas dvoch dní v spoločnosti primátorky mesta pani Evy Cireňovej si prehliadol výrobné priestory REKOS-u, navštívil Ochtinskú aragonitovú jaskyňu, kostol z XIII. storočia s oltárom pochádzajúci z dielne Majstra Pavla z Levoče v Chyžnom, evanjelický i katolícky kostol v Revúcej a priestory Prvého slovenského gymnázia, ktoré sú v týchto dňoch v rekonštrukcii. Vzácny hosť sa zúčastnil tiež osláv prichádzajúcej jesene v Revúcej. Dekoroval jazdcov zúčastnených na XIV. ročníku jazdy svätého Huberta, bol pri prijímaní nových poľovníkov do komory, pri vyhodnocovaní súťaží I. ročníka regionálnych poľovnícko-rybársko-včelárskych slávností a osláv 20.výročia založenia Mestských lesov Revúca, ochutnal gemerské jedlá a pri rozhovoroch sa zaujímal nielen o históriu a krásu tohto regiónu, ale tiež aj o bežný život a problémy ľudí v ňom žijúcich.
Veľmi pozitívne hodnotil návštevu mesta, ktorú vykonal na pozvanie primátorky, ale tiež vysoko

ocenil snahu všetkých Revúčanov, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli a podieľali sa na jej sprostredkovaní. Pri odchode pre portál revuca.sk zdôraznil: Cieľom mojej návštevy bolo spoznať región a preskúmať možnosti aj prípadnej spolupráce s vašim regiónom v oblasti rozvoja podnikania a rozvoja cestovného ruchu. V prípade akýchkoľvek otázok, informácií o našej krajine a konkrétnych možnostiach podnikania v Indii, obráťte sa priamo na našu ambasádu v Bratislave“.

{gallery}obsah/revuca/india{/gallery}

 

Čítať 3306 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:02