×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/aerobik/honce
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/aerobik/honce
Vytlačiť túto stránku
sobota, 27 marec 2010 17:15

Ženy i dievčatá v Honciach sa rozhodli, že nebudú voľný čas tráviť doma na gauči

Napísal(a) Janka Hricová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
„... v zdravom tele, zdravý duch...“

Mladšie, či staršie dievčatá a ženy v Honciach sa rozhodli, že nebudú svoj voľný čas tráviť doma na gauči pred televízorom, ale si prídu zacvičiť do nášho kultúrneho domu. Cvičíme raz, niekedy aj dvakrát za týždeň. Pohyb nám veľmi prospieva. Každý týždeň si pridáme niekoľko nových a náročnejších cvikov. Veľmi radi sa stretávame a aj z fotiek je vidieť, že ženy majú o tento druh aktivity veľký záujem.
Chcela by som však osloviť tie ženy a dievčatá, ktoré medzi nás zatiaľ neprišli. Netreba sa strachovať, zažijeme tam aj kopec srandy a hlavne niečo urobíme pre svoje zdravie. Stretávame sa každý štvrtok o 17.00 hod.

Touto cestou sa chcem zároveň poďakovať aj pani starostke a vedeniu obecného zastupiteľstva, že nám poskytlo priestory spodnej sály kultúrneho domu.

{gallery}aerobik/honce{/gallery}
{jcomments on}
{jcomments off}

Čítať 3869 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:07