utorok, 21 august 2018 15:46

Obdarovaná Základná škola J. A. Komenského v Revúcej Doporučený

Napísal(a) EV
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Spoločnosť TESCO pravidelne organizuje grantový program Vy rozhodujete, my pomáhame, ktorý je zameraný na podporu komunitných aktivít po celom Slovensku. V rámci uvedeného programu sa o podporu uchádzala aj Základná škola J. A. Komenského v Revúcej a v hlasovaní zákazníkov v našom regióne získala grant vo výške 600,- € na realizáciu svojich aktivít smerujúcich k ďalšiemu rozvoju a skvalitneniu podmienok pre výchovu, vzdelávanie a záujmovú činnosť svojich žiakov. 31. júla si za prítomnosti pani primátorky nášho mesta z rúk riaditeľa pobočky hypermarketu TESCO v Revúcej pána Rodoslava Dzurinu zástupcovia školy prevzali symbolický šek na 600,- €.

ra senkodar2 1Po podpore od spoločnosti TESCO prišla podpora aj od absolventa našej školy. Počas týchto letných horúcich dní zavítal do nášho mesta na niekoľko dní aj rodák z nášho mesta Ján Senko. Pri návšteve rodičov, priateľov a známych si našiel čas a navštívil svoju  školu - našu Základnú školu J. A. Komenského. A neprišiel s prázdnymi rukami. Doniesol úžasný dar - skvelú robotickú stavebnicu LEGO, ktorá už onedlho bude v rukách našich žiakov. Ale prečo práve táto LEGO stavebnica sa dozvieme viac už čoskoro.  

V mene všetkých žiakov Základnej školy J. A. Komenského ĎAKUJEME obidvom darcom za ich dary, za ich podporu v začínajúcom sa školskom roku 2018/2019.
EV

 

 

 

Čítať 1208 krát Naposledy zmenené streda, 22 august 2018 11:24

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!