Vytlačiť túto stránku
streda, 15 máj 2019 22:00

Prvé miesta patria žiakom zo ZŠ Jana Amosa Komenského Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Skvelé súťaže, skvelé umiestnenie, úžasní reprezentanti Základnej školy J. A. Komenského. Čo súťaž, to prvé miesto.
V silnej konkurencii v pretekoch viacbojov O pohár rektora TU Košice sa darilo nášmu najmladšiemu atletickému žiactvu: Ivanka Simanová 1. miesto, David Mihál 3. miesto.
Okresné kolo súťaže mladých záchranárov civilnej ochrany vyhralo naše družstvo v zložení Róbert Biž, Helena Slivenská, Timea Velková, Matúš Juríček a postupuje do krajského kola, ktoré sa uskutoční 21.- 22. mája 2019 na Králikoch.

Okresné kolo súťaže Na bicykli bezpečne jednoznačne patrilo nášmu družstvu v zložení Matej Hudec, Michaela Hudecová, Juraj Péli, Alexandra Hižnayová a vyhralo 1. miesto.
Naši mladí futbalisti zabojovali a v regionálnom kole súťaže Malý futbal mladší žiaci, kde skončili na skvelom 2. mieste.

So začiatkom letnej atletickej súťaže prišli aj prvé úspechy našich mladších aj starších atlétov v 1. kole krajských majstrovstiev v Košiciach:
Ivana Simanová - 60 m - finále A, 1000 m - 1. miesto, Alexandra Štempelová - 3 km chôdza - 1. miesto, Zuzana Kiselová - vrh guľou - 1. miesto, Nina Vavreková - hod oštepom - 1. miesto.

Ďakujeme všetkým našim skvelým reprezentantom a sme veľmi radi, že žiaci našej školy sa konkurencie neboja a tréning, podpora rodičov a skvelí učitelia im prinášajú úspechy. Ďakujeme.

 

Čítať 1474 krát Naposledy zmenené štvrtok, 16 máj 2019 21:53