Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 03 december 2020 14:59

Škola dobrých skutkov Doporučený

Napísal(a) Mgr. Katarína Krištofová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na adventnom venci nám už horí prvá svieca, čas prípravy na slávenie Vianoc, radostnej spomienky na Narodenie Pána, sa začal a my sa čoraz viac tešíme na chvíle strávené okolo vianočného stromčeka a pri jasličkách so svojimi najbližšími. 

Pozývame Vás, pridajte sa k nám a našim žiakom zo Základnej školy Ivana Branislava Zocha v Revúcej a spoločne urobme aj tento rok niečo viac pre to, aby sme sa spolu cítili naozaj dobre a spokojne. Buďme na chvíľu ako deti, otvorme svoje srdcia a učme sa spoločne v Škole dobrých skutkov tomu, ako byť navzájom láskaví, srdeční, úprimní a čestní. Pokúsme sa urobiť každý deň aspoň jeden dobrý skutok, ktorým prejavíme svojim blízkym, že ich máme radi a že nám na nich naozaj záleží. Potom spolu budeme môcť opäť prežiť radostné Vianoce plné lásky.

Keďže sa v súčasnej náročnej situácii mnohí učia dištančnou formou a online aktivity sa stávajú hlavným spôsobom komunikácie, ponúkame vám adventný kalendár Školy dobrých skutkov v online podobe (otvoríte kliknutím na link), aby sme aj mimo školy ostali pri našich aktivitách v kontakte a spolu sa snažili vytvoriť okolo seba atmosféru pokoja, lásky a radosti.

Prajeme vám všetkým, aby ste tento adventný čas prežili naplno a čo najlepšie sa pripravili na slávenie Vianoc v kruhu vašich najbližších.

Mgr. Katarína Krištofová

Čítať 1045 krát Naposledy zmenené štvrtok, 03 december 2020 15:10