Vytlačiť túto stránku
piatok, 09 júl 2021 17:44

Letné dobrodružstvá s Amoskom

Napísal(a) Z.Š.
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

SUPER úžasný tábor. Vďaka podpore BBSK sa nám v Základnej škole Jana Amosa Komenského v Revúcej už druhýkrát podarilo pripraviť pre deti denný tábor plný letných zážitkov a aj ho úspešne zrealizovať v dňoch 5. až 8. júla 2021.
Zameraný bol na aktívne vyplnenie voľného času pre 45 detí počas prázdnin kultúrno – poznávacími a športovými aktivitami detí. Cieľom tohto projektu bolo poskytnúť deťom kvalitnú starostlivosť, rozvoj osobnosti detí zaujímavým programom s rôznorodým zameraním, posilniť zdravie detí pobytom v prírode a fyzickou aktivitou. Dôležitým momentom bola aj socializácia detí, tak narušená počas obdobia prerušeného vyučovania.

Počas pobytu v dennom tábore deti navštívili kaštieľ v Betliari, pamätihodnosti Jelšavy, prezreli si náučný chodník Šomoška, ktorý prechádza rovnomennou Národnou prírodnou rezerváciou, kde videli zachovaný vulkanický reliéf a pestrú mozaiku rastlinných a živočíšnych spoločenstiev. Program tábora pokračoval prehliadkou krajského mesta Banská Bystrica s návštevou Stredoslovenského múzea a Múzea SNP a návštevou Bystrianskej jaskyne a turistikou na Táloch.

Za všetkým účastníkom ďakujeme BBSK za nezabudnuteľné zážitky.

 

Čítať 940 krát Naposledy zmenené piatok, 09 júl 2021 17:56