Vytlačiť túto stránku
sobota, 25 február 2023 23:01

Farebné dni v Základnej škole J. A. Komenského v Revúcej Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Z niektorých základných škôl sa nám z času na čas ozývajú príspevkami o novostiach, ktorými obohacujú svoj výchovno-vzdelávací proces. Zdá sa, akoby niektoré školy si viac dávali záležať na informovaní o tom, čo sa deje v pôsobisku školy a akými aktivitami podporujú rozvoj svojich žiakov. Nič nie je zbytočné. Najviac si to v regióne horného Gemera zrejme uvedomujú školy revúckeho okresu.
Nepodpichujme, ale uveďme radšej príspevok, tentoraz z Revúcej. Tu je:

"Prichádzajúcu jar vítame v Základnej škole J. A. Komenského v Revúcej farebným týždňom. Od 20. februára do 23. februára sa striedali farby. Začali sme modrým pondelkom. Utorok bol červený deň – plný energie a hravosti. Streda sa niesla v duchu jarnej zelenej farby. Vo štvrtok žltá farba rozžiarila školu aj triedy. Taký bol náš tohoročný Farebný týždeň 2023." 

 

Zdieľame tento inšpiratívny projekt, keď žiaci chodia každý deň v oblečení rovnakej farby, spoločne realizujú kreatívne farebné činnosti a vytvárajú tak jednu veľkú farebnú rodinu. Prajeme všetkým žiakom a učiteľom, nech ich život je stále plný farieb, lásky a pocitu spolupatričnosti.

 

Čítať 395 krát Naposledy zmenené nedeľa, 26 február 2023 11:28