streda, 10 september 2014 11:45

Didaktické hry a účelové cvičenie v ZŠ Ivana Branislava Zocha

Napísal(a) Mg. Zuzana Petalíková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra zoch did 1aDňa 4. 9. 2014 čakali na Detskom dopravnom ihrisku žiakov Základnej školy. I. B. Zocha v Revúcej rôzne stanovištia. Na prvom stupni sa realizovali Didaktické hry a na druhom stupni Účelové cvičenie.
Na stanovišti s názvom Topografia žiaci určovali azimut, odhadovali vzdialenosť, orientovali mapu a opakovali si niektoré teoretické vedomosti.
Zaujímavé stanovište bolo správne nasadenie masky a rýchly prechod zamoreným územím, ktorému predchádzalo stanovište, kde si žiaci vypočuli informácie o častiach ochrannej masky a mali možnosť si masku aj vyskúšať.
O presnej muške sa žiaci mohli presvedčiť pri hode granátom a dôležitou úlohou bolo aj ošetrenie a jeho správny postup v rámci zdravotnej prípravy.
Počasie nám prialo a veríme, že aj keď bolo dopoludnie plné aktivít na slniečku trocha namáhavé, žiaci si z neho odniesli dobré pocity, úsmev na tvári, ale predovšetkým veľa nových vedomostí a zručností.
Veľmi pekne ďakujeme pánovi Jozefovi Nosáľovi, Ing., za spoluprácu a pomoc na stanovišti, kde sa deti oboznámili s maskami, ktoré sa veľmi páčili najmä žiakom prvého

stupňa.

ra zoch did3ra did 2ra zoch did1
Mgr. Zuzana Petalíková

 

Čítať 2211 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!