×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/skola/jelsava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/skola/jelsava
štvrtok, 21 november 2013 22:33

Prvenstvo ôsmaka Tomáša Krjaka na školskom tenisovom turnaji v Revúcej

Napísal(a) Mgr. Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 3. 11. 2013. sa v školskej telocvični ZŠ I. B. Zocha v Revúcej uskutočnil tenisový turnaj žiakov školy. Turnaja sa mohli zúčastniť žiaci druhého stupňa, čiže ročníkov 5. - 9. Súťažiaci boli rozdelení do dvoch skupín po troch hráčov. Po zápasoch každý s každým vo svojej skupine hrali následne druhí v skupinách o tretie miesto a prví v skupinách hrali o prvé miesto v tomto turnaji. V súboji o tretie miesto sa stretli Martin Dráb z 5. A triedy a Štefan Rusnák z 9. A triedy. Zo zápasu vyšiel víťazne Martin Dráb s výsledkom 4:3. Víťazmi skupín sa stali Tomáš Krjak z 8.A triedy a Martin Grendel z 5. A triedy. Finále bolo jednoznačnou záležitosťou Tomáša Krjaka, ktorý zvíťazil hladko 4:0. 
Sme veľmi radi, že sa súbojov zúčastnila aj zástupkyňa nežného pohlavia, piatačka Ema Kapustová, ktorá sa v tvrdej konkurencii nestratila a potrápila aj fyzicky o dosť silnejších protivníkov. Na tomto projekte vidíme, že ideme správnou cestou a deti v rámci nášho Školského vzdelávacieho programu majú k tenisu čoraz pozitívnejší vzťah. 

Tešíme sa, že sa na budúci rok stretneme v hojnejšom počte.
Mgr. Andrea Tokárová

 

Čítať 2444 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!