nedeľa, 14 február 2016 21:34

Žiačky základných škôl bojovali v Revúcej o víťaza obvodného kola vo florbale

Napísal(a) Mgr. M. Pirochová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

ra florbal2016 1aDňa 11.02.2016 sa na pôde GMK v Revúcej uskutočnilo obvodné kolo vo florbale žiačok ZŠ. Turnaja sa zúčastnilo šesť družstiev: ZŠ Lubeník, ZŠ Sirk a 4 revúcke školy: ZŠ J. A. Komenského, ZŠ Hviezdoslavova, GMK a ZŠ

I. B. Zocha. 

Keďže sa na turnaj dostavili školy v tak hojnom počte, boli sme rozdelení do dvoch skupín a hralo sa systémom každý s každým.

A skupina: GMK, ZŠ Hviezdoslavova, ZŠ I. B. Zocha
B skupina: ZŠ Sirk, ZŠ Komenského, ZŠ Lubeník.

Boli to napínavé zápasy, plné emócií a krásnych športových zážitkov, no postúpiť zo skupiny mohli len dvaja najlepší. To sa nám aj podarilo a boje pokračovali ďalej, kde sa hralo systémom na kríž – čiže prvý v skupine A sa stretol s druhým v skupine B a druhý so skupiny A sa stretol s prvým so skupiny B. Tento zápas naše dievčatá zo ZŠ I. B. Zocha v zložení D. Gombárová, M. Sokolová, M. Ferková, J. Guláková, E. Kapustová, L. Sviežená, P. Tomašková, D. Koniarová, K. Čipková, V. Kucháriková, J. Meluchová, P. Sedláková prehrali s hráčkami GMK. Tak sme sa stretli s družstvom ZŠ J. A. Komenského v boji o tretie miesto, kde naše dievčatá nesklamali a zvíťazili.
Dievčatá všetkých tímov si zaslúžia pochvalu, pretože hrali až do posledného záverečného hvizdu naplno a prejavilo sa to aj na výsledkoch s minimálnym rozdielom strelených gólov.
Za tento krásny úspech našim žiačkam gratulujeme a prajeme podobné výsledky aj na ďalších turnajoch, ktoré ich čakajú.
Mgr. M. Pirochová

ZŠ I. B. Zocha

Čítať 2883 krát Naposledy zmenené sobota, 20 február 2016 16:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!