nedeľa, 28 február 2016 21:30

ZOCHÁČI na donovalskom lyžiaráku

Napísal(a) ☺ deviatačky - už lyžiarky☺
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

ra lyziarak d 4aPočas tretieho februárového týždňa sme sa zúčastnili lyžiarskeho výcviku na Donovaloch. Po príchode sme mali v pláne zložiť si batožinu a vyraziť na svah. Počasie to však zariadilo inak. Museli sme sa najskôr trocha poobzerať po Donovaloch, posilniť sa 

a presunúť sa na penzión Javorina, kde sme sa ubytovali. Po výdatnom obede sa počasie umúdrilo, začalo snežiť a to bola dobrá správa pre nás všetkých, mohli sme sa presunúť na večernú lyžovačku. To vám BOLO – JEDNODUCHO SUPER.
Na druhý deň bolo počasie ako z rozprávky a lyžovali sme celý deň. Užívali sme si krásy prírody na Donovaloch a program s Bubbleology Winter Family Day (preteky v  sánkovaní jednotlivcov Snow hurdles, bláznivý beh cez biele snehové prekážky, testovacie jazdy Renault, testovanie nových lyži Vőlk, Foot Golf Snow, vozenie sa v záprahu ťahanom psami). Večer bol plný tanca, pretože na Donovaloch bola After party s Europa2 a prišla aj Dara Rolins. Nezabudnuteľní boli aj známi youtuberi- Exploited a Moma, s ktorými máme super fotky. NAJKRAJŠÍ ZÁŽITOK – PERFEKTNE NAČASOVANÉ ☺☺☺.Ešte zaujímavejší bol presun na penzión: noc, sneží, sneží a sneží a vonku nik, len my a mesiac.Na ďalší deň sa lyžovalo len dopoludnia, mali sme už unavené nožičky a tak popoludňajšia zábava pokračovala na penzióne. Hrali sme rôzne logické hry, po skupinách sme si pripravili scénky, piesne, hry pre nás všetkých. Večer nám pripravili zábavný program deviatačky. V pondelok to bolo opäť o lyžovaní celý deň, mali sme už poriadne ťažké nohy, ale to nevadilo, veď všetci sme sa dokázali postaviť na lyže a zlyžovať zjazdovky na Záhradišti a niektorí aj na Novej Holi. Večer naše pani učiteľky zhodnotili celý výcvik, pochválili všetkých účastníkov za bravúrne výkony a správanie, ktoré zo začiatku nebolo až tak ukážkové, ale znormalizovali sme sa a boli sme pokojnejší. Rozdávali sa aj odmeny za čistotu na izbách. Tak isto sa vyhodnotila aj celovýcviková úloha- vyrobiť krásny plagát s lyžiarskou tematikou. Na záver sme si ešte zatancovali disco tance a šli spať plný zmiešaných pocitov, lebo to bola posledná noc na Donovaloch. V utorok ráno nás čakalo balenie a posledná lyžovačka na svahu. Potom sme už videli náš autobus a bolo treba vyzuť lyžiarky, zbaliť lyže a nastúpiť do autobusa, smer Revúca. Bolo nám super a dúfame, že niečo podobné zažijeme aj o rok.

☺ deviatačky - už lyžiarky☺

 

 

Čítať 2107 krát Naposledy zmenené pondelok, 29 február 2016 12:58

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!