piatok, 14 október 2016 18:11

Snaha učiteľov v Základnej škole I. B. Zocha v Revúcej bola ovenčená úspechom

Napísal(a) Vedenie ZŠ IB Zocha Revúca
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Snaha učiteľov v Základnej škole I. B. Zocha v Revúcej bola ovenčená úspechom. Ani počas letných prázdnin nesedeli so založenými rukami, ale využili čas bez žiakov na vypracovanie a zaslanie zmysluplného projektu práve pre nich. Už samotný názov "Pohyb nás spája" vypovedá o športovom zameraní projektu, ktorého snahou je vybudovať v areáli školy exteriérový fitpark.

V septembri prišiel do školy mail, v ktorom sme sa dozvedeli o úspešnom postupe projektu do druhého kola 5. ročníka programu SPPoločne, čím sme sa stali jedným z 240 projektov, ktoré hodnotiaca porota vybrala do verejného online hlasovania.

To ale zďaleka nestačilo na radosť. Na rad prišlo trojtýždňové hľadanie hlasov a hlasujúcich, telefonovanie, mailovanie, četovanie. Všetku energiu do boja o víťazstvo dala celá Zocháčovská rodina - učitelia, žiaci, rodičia a celé rodiny, no aj priatelia školy zblízka aj zďaleka.

Hlasy vo verejnom online hlasovaní nakoniec 3.10.2016 rozhodli o 30 projektoch na celom Slovensku, ktoré získali podporu SPP a Nadácie SPP. Projekt Zocháčov patrí medzi ne s neuveriteľnými 9645 hlasmi! Vďaka celej našej veľkej Zocháčovskej rodine sa našej malej škole podarilo nazbierať najviac hlasov spomedzi všetkých projektov na Slovensku!

Sme radi, že aj vďaka vašim hlasom môžeme SPPoločne zlepšiť Slovensko a našu drahú Revúcu. Ďakujeme!
Vedenie ZŠ I. B. Zocha

 

Čítať 1442 krát Naposledy zmenené piatok, 14 október 2016 22:21

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!