utorok, 23 máj 2017 17:46

Tradičný JARNEVAL Zocháčov rozžiaril očká všetkým malým žiakom

Napísal(a) Ľ. Hanuštiaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Po dlhej zime konečne zasvietili teplé lúče slniečka. Rozžiarené oči našich malých žiakov, ktorých dobré počasie stále viac láka na lúky, dvory či ihriská si preto pani učiteľky našej školy pre nich pripravili tradičný JARNEVAL. 

Deti sa zišli 18.5.2017 v netradičnom čase, na netradičnom mieste, v netradičnom oblečení – v maskách, na školskom dvore ZŠ I. B. Zocha v Revúcej

pred novovybudovaným pódiom. Rodičia, starí rodičia i súrodenci ich so záujmom sledovali a tešili sa s nimi. V rytme tónov hudby sa nám masky predstavovali vo svojom šate na novom pódiu. K dobrej nálade prispeli rôzne zábavné hry, súťaže, z ktorých sa deti veľmi tešili. V horúcom počasí vhod padlo i malé občerstvenie. Všetci sme strávili krásne spoločné popoludnie. Vysmiate deti, možno trochu unavené, ale hlavne spokojné odchádzali so svojimi rodičmi domov. Vďaka patrí všetkým pani učiteľkám, ktoré toto podujatie pripravili i rodičom, ktorí pomohli pripraviť masky svojim deťom. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník nášho JARNEVALU, kde Vás všetkých srdečne pozývame.
Ľ. Hanuštiaková

 

 

Čítať 1535 krát Naposledy zmenené utorok, 23 máj 2017 18:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!