streda, 07 jún 2017 14:22

Úspešné maturity na SOŠ Generála Viesta v Revúcej – štart do úspešnej kariéry

Napísal(a) Ing. František Lukáš
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V posledných májových dňoch sa na Strednej odbornej škole v Revúcej uskutočnili maturitné skúšky v študijných odboroch mechanik strojov a zariadení, elektrotechnika a podnikanie v remeslách a službách. Naši študenti sa po absolvovaní externej časti, praktickej časti maturitnej skúšky postavili pred maturitné komisie, ktoré posúdili ich vedomosti a uzavreli hodnotenie v rámci maturitných skúšok. Tento rok sme sa dočkali krásneho výsledku, lebo všetci študenti úspešne zmaturovali.

ra maturity sos 1Táto skutočnosť umožnila štart do úspešnej osobnej kariéry, pretože všetkým absolventom bola ponúknutá možnosť zamestnať sa. S touto ponukou predstúpili naši najväčší partneri, ktorými sú SMZ, a. s. Jelšava a Slovmag, a. s. Lubeník.
Dôležitosť tejto ponuky bola podporená aj osobnou účasťou organizačno – personálneho riaditeľa SMZ, a. s. Jelšava Ing. Ivana Nemetha MBA, ktorý osobne pri vyraďovaní absolventov odovzdával zváračské preukazy, osvedčenia pre najlepších absolventov od SOPK, ktoré majú platnosť v celej Európskej únii.
Po absolvovaní odovzdávania maturitných vysvedčení, výučných listov, zváračských preukazov a osvedčení od SOPK bola ponúknutá práca všetkým absolventom strojárskych a elektrotechnických odborov štúdia.
V závere riaditeľ školy a aj organizačno – personálny riaditeľ popriali všetkým prítomným veľa úspechov a zdravia do ďalšieho života.
Text: Ing. František Lukáš
Foto: Ing. František Lukáš, Maroš Mušuka

 

Čítať 2087 krát Naposledy zmenené nedeľa, 11 jún 2017 10:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!