štvrtok, 13 júl 2017 21:09

Čas, kedy opadajú drobnučké biele lupienky stromových kvetov a na ich mieste narastú dobré šťavnaté plody

Napísal(a) Mgr. Zuzana Kunštárová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Leto. Čas, kedy opadajú drobnučké biele lupienky stromových kvetov ako veľké snehové vločky a na ich mieste narastú dobré šťavnaté plody. Vôňa lesa plného hríbov, chuť čerstvého ovocia, prechádzky... Končí sa školský rok a prichádzajú prázdniny..., ale skôr ako sa žiaci našej ZŠ Ivana Branislava Zocha v Revúcej rozutekali na dni plné zábavy a oddychu, zhodnotili sme spoločne výsledky celoročnej práce a rozlúčili sme sa s našimi ôsmačkami a deviatakmi.

Bolo nám cťou privítať medzi nami riaditeľku Múzea prvého slovenského gymnázia v Revúcej Ing. Dianu Lamperovú, našu pani riaditeľku Mgr. Katarínu Krištofovú, učiteľov a asistentov a v neposlednom rade aj rodičov a starých rodičov.

Hneď na začiatku si žiaci z rúk pani riaditeľky prevzali  91 pochvalných uznaní za výborný prospech, vzorné správanie, schopnosť spolupráce a ochotu pomôcť iným, za prístup k vyučovaniu a reprezentáciu školy v prednesových, predmetových a športových súťažiach.

Významným ocenením našej školy je Osobnosť školy, ktorá pozostáva z troch stupňov.Toto krásne ocenenie získalo 48 žiakov školy. Cenu školy získala žiačka VIII. A triedy Lea Sviežená za dosahovanie veľmi dobrých výsledkov a za šírenie dobrého mena školy reprezentovaním v mimoškolskej organizácii v tanečných súťažiach na všetkých úrovniach.V závere riaditeľka školy zapriala všetkým čas plný oddychu, slnečných lúčov, príjemné chvíle strávené s rodinou a priateľmi a vyhlásila žiakom vytúžené prázdniny.

Mgr. Zuzana Kunštárová

 

Čítať 1373 krát Naposledy zmenené štvrtok, 13 júl 2017 21:45

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!