štvrtok, 19 október 2017 11:26

Z Revúcej do Bratislavy za športom a zábavou Doporučený

Napísal(a) žiaci ZŠ J. A. Komenského
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Počas poznávacej exkurzie do Bratislavy si žiaci Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej našli čas aj na šport a zábavu. Po poučných návštevách automobilového závodu a výstav nastal čas na zábavu a šport.  Relaxovali a oddychovali sme v zoologickej záhrade. Bratislavská zoologická záhrada je domovom približne pre 170 druhov zvierat v celkovom počte viac ako 960 jedincov. Preto bolo čo pozerať a čo nového sa dozvedieť. Nezabudli sme ani na Dinopark, ktorý je súčasťou ZOO Bratislava. Zúčastnili sme sa unikátnej výpravy do druhohôr… ,

kde Tyrannosaurus, Stegosaurus, Diplodocus a mnohé iné druhohorné plazy tvoria unikátnu expozíciu s rozlohou 3 ha. V lesnom prostredí je umiestnených množstvo modelov dinosaurov v životnej veľkosti, ktoré sú ozvučené a niektoré aj pohyblivé. Proste super zážitok v krásnom lesnom prostredí veľkomesta, v krásnom slnečnom jesennom počasí.

A večer už bol vyhradený športu. Navštívili sme hokejový zápas KHL. Ale ešte pred jeho začiatkom, vďaka dobrým ľuďom sme si mohli prezrieť zimný štadión Ondreja Nepelu s kapacitou 10 000 miest a nevynechali sme ani Sieň slávy slovenského hokeja. Aj keď zápas KHL skončil porážkou domácich HC SLOVAN BRATISLAVA, náladu a zábavu nám to nepokazilo. Zabával nás maskot bratislavských hokejistov HARVY.

Po hokejovom zápase sme odchádzali do hotela sklamaní z výkonu domácich hokejistov, ale zdravo unavení z prekrásneho dňa plného poznatkov, relaxu, nákupov a zábavy s Harvym.
Ešte dlho budeme spomínať na prekrásne chvíle strávené v našom hlavnom meste a za to, že sme to všetko mohli absolvovať chceme poďakovať hlavne Nadácii Volkswagen, Amavet-u a Ministerstvu spravodlivosti SR.
Vďační žiaci ZŠ J. A. Komenského

 

 

Čítať 1304 krát Naposledy zmenené štvrtok, 19 október 2017 11:57

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!