×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/skola/materska/jel
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/skola/materska/jel
Vytlačiť túto stránku
sobota, 28 október 2017 22:41

Dobrovoľní hasiči a príslušníci obvodného oddelenia Policajného zboru zavítali medzi deti do Materskej školy v Jelšave

Napísal(a) Gabriela Jakubecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 27. 10. 2017 dobrovoľní hasiči z Jelšavy a príslušníci Obvodného oddelenia Policajného zboru v Jelšave zavítali medzi deti do Materskej školy v Jelšave. Detičky s napätím očakávali príchod hasičov a policajtov na dvore pred škôlkou. Niektoré deti sa zľakli, keď počuli prichádzajúce hasičské auto s „húkačkou“. Po príchode techniky hasiči vykonali ukážky hasenia, poukazovali deťom ako sú vystrojení do zásahu a čo všetko majú uložené vo „veľkom“ aute. Potom si deti popozerali policajné auto, do ktorého si niektoré aj posadali.

Po ukážke na dvore sa deti presunuli do tried, kde sa prezentovali hasiči aj policajti. Policajti ukázali svoju výstroj, aké donucovacie prostriedky používajú pri „zlých“ ľuďoch. Hasiči deťom premietli rozprávku Požiarnik SAM, potom oboznámili deti s telefónnymi číslami Integrovaného záchranného systému a poučili deti, ako reagovať, keď spozorujú požiar vonku, ale aj vo vnútri. Na záver všetky deti dostali sladkú odmenu.
Dúfame, že sme deťom spestrili deň v škôlke.

Gabriela Jakubecová

 

Čítať 1832 krát Naposledy zmenené štvrtok, 02 november 2017 21:22